Безконтактні ємнісні датчики KIPPRIBOR серії CAP

Немає в наявності
Продавець: АКУТЕК
Безконтактні ємнісні датчики KIPPRIBOR серії CAP
Ємнісні безконтактні датчики KIPPRIBOR серії CAP в циліндричному корпусі - це електронні пристрої, які складаються з чутливого елемента, що представляє собою обкладання конденсатора, і електронної схеми, яка обробляє сигнал, що одержаний від чутливого елемента. Електронна «начинка» реагує на виникнення об'єкта в зоні дії чутливого елемента і здійснює керівний вплив на вихідний елемент датчика, змінюючи його стан.

Датчики KIPPRIBOR CAP, виготовлені в корпусі з РВТ-пластику, який відноситься до групи реактопластичних полімерів. Застосування РВТ-пластику наділяє корпус високою міцністю, низьким коефіцієнтом температурного розширення, стійкістю до органічних розчинників, слабких кислот і лугів. У процесі виготовлення виробів з реактопласта відбувається скріплення молекулярної структури матеріалу, що забезпечує високі характеристики міцності та термостійкість. Таким чином, ємнісні датчики KIPPRIBOR мають підвищену стійкість до механічних навантажень, впливу високих температур і агресивних середовищ, а також можуть експлуатуватися в складних умовах.

Велика дальність дії (до 30 мм) – ще один фактор, що визначає конкурентну перевагу датчиків KIPPRIBOR серії CAP над пропозиціями конкурентів, чиї датчики, як правило, мають відстань дальності дії до 25 мм.

Ємнісні датчики CAP з кабельним виводом здатні:
- виявляти об'єкти практично з будь-якого матеріалу: металу, пластику та інших діелектричних матеріалів, органіки, рідини
- визначати об'єкти будь-якої структури: тверда / рідка однорідна маса, гранули, порошкоподібна речовина
- можуть «бачити крізь стіну».

Ємнісні безконтактні датчики KIPPRIBOR серії CAP застосовуються в обладнанні харчового, хімічного, поліграфічного виробництва, фасувальних лініях, апаратах дозування і контролю.

Докладніше читайте на сайті компанії ОВЕН.
Технічні характеристики
Артикул101100
Артикул компаніїKIPPRIBOR CAP
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Оновлення: 07.04.2021
Додано: 02.11.2020
Ідентифікатор: 101100
Дивитись весь прайс-лист компанії АКУТЕК - 10 позицій