ПДУ-4.1. Датчик рівня для хімічно агресивних середовищ

Немає в наявності
Продавець: АКУТЕК
ПДУ-4.1. Датчик рівня для хімічно агресивних середовищ
Сигналізатор рівня ОВЕН ПДУ-4.1 з корпусом з полівінілденфториду (ПВДФ) призначений для керування наповненням/спорожненням резервуарів з хімічно агресивними речовинами і корозійними рідинами. Відмінною особливістю датчика є можливість зміни його нормального стану (контакт відкритий/замкнутий).

Функціональна схема
Сигналізатор встановлюється вертикально на ємність (в отвір) і затягується за допомогою болтового з'єднання і ущільнювальної шайби. Коли рухливий поплавок досягне крайнього верхнього положення, замикається контакт геркона, і відбувається спрацьовування (розмикання електричного кола). При переміщенні поплавка до крайнього нижнього положення контакти геркона розмикаються. Таким чином контролюється рівень рідини в ємності.
Є можливість змінити тип контакту (нормально-відкритий або нормально-закритий). Для цього необхідно зняти з датчика стопорне кільце, зняти зі штока поплавок і перевернути його. Потім встановити назад поплавок і стопорне кільце.

Галузі застосування
Сигналізатори рівня ОВЕН ПДУ-4.1 можуть працювати при температурах від -10 до +85 °С при надмірному тиску робочого середовища до 0,4 МПа. Завдяки стійкості корпусу до хімічно активних речовин сигналізатор може застосовуватися у виробництві мийних засобів, добрив, фармацевтичній і хімічній промисловості, системах водоочищення тощо.
Приклади роботи ПДУ-4.1 при керуванні насосами, технічні характеристики, конструктивні виконання дивіться на сайті компанії ОВЕН.
Технічні характеристики
Артикул98830
Артикул компаніїПДУ-4.1
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Оновлення: 07.04.2021
Додано: 13.11.2019
Ідентифікатор: 98830
Дивитись весь прайс-лист компанії АКУТЕК - 10 позицій
Теплоізоляція