Рукавні фільтри серії ФРМ

Немає в наявності
Рукавні фільтри серії ФРМ
Фільтрувальні установки серії ФРМ - рукавні фільтри, призначені для очищення аспіраційного повітря від дрібнодисперсного пилу, який не має властивості злипатися, що утворюється в різних технологічних процесах.
Ступінь очищення аспіраційного повітря - 99.9%
Розрахункова продуктивність фільтрувальних установок серії ФРМ по очищенню повітря визначається площею фільтрувальних елементів (рукавних фільтрів) конкретної моделі ФРМ, обраним матеріалом фільтрувальних елементів і допустимим питомим газовим навантаженням для даного фільтрувального матеріалу та властивостей зібраного пилу.
У стандартній комплектації ФРМ в якості матеріалу рукавних фільтрів використовується поліефірне, неткане голкопробивне полотно – поліестер, в звичайному або антистатичному виконанні. Даний матеріал відрізняється високою пылоємкістю, стійкістю до стирання, повітропроникністю, механічною міцністю і високою здатністю до легкого видалення шару пилу, що накопичився.
Для довготривалого режиму роботи фільтрувальних установок серії ФРМ із заданими параметрами застосовується регенерація фільтрів механічним способом за допомогою електричного вібратора у вибухобезпечному виконанні. Регенерація проводиться в автоматичному режимі при кожній зупинці витяжних
Технічні характеристики
Артикул81562
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складінеобхідно замовляти
Оновлення: 27.03.2020
Додано: 05.02.2016
Ідентифікатор: 81562
Теплоізоляція