Продаж систем контролю загазованості приміщень

Немає в наявності
Продавець: Ритм-Сервіс
Продаж систем контролю загазованості приміщень
Контроль загазованості. Продаж систем контролю загазованості приміщень. Система індивідуального контролю загазованості. Системи автономного контролю.

Системи контролю загазованості (СІКЗ) являють собою комплекс пристроїв, який використовується з метою контролювати концентрацію паливних газів всередині приміщення. При виникненні аварійної ситуації ці прилади забезпечують подачу звукових і світлових сигналів, а також відключають подачу газу.


 

СІКЗ гарантують безпеку об'єктів, на яких встановлено газове опалювальне обладнання. Справа в тому, що в процесі його роботи в повітрі може перевищуватися допустима концентрація вуглеводнів. Таке явище здатне призвести до отруєння людей чи формуванню вибухонебезпечних умов. Причини, з яких названий показник виходить за встановлені в нормативних документах межі, можуть бути різними.


 

Наприклад, котельне обладнання може бути неправильно налаштоване в плані співвідношення газу і повітря. Порушення іноді виникають і в роботі пальників. Крім того, в стінках котлів і димоходів можуть утворитися витоку. Факторами, що сприяють виникненню несприятливої ​​ситуації, також є негерметичні з'єднання газопроводів і руйнування запірно-регулюючої арматури.


 

У зв'язку з цим у будинках з газовим обладнанням використовуються системи контролю загазованості. ПрімененіеСІКЗ регламентовано чинними нормами і правилами.


 

До складу систем контролю загазованості входять наступні елементи:


 

сигналізатори загазованості (налаштовані на виявлення метану і чадного газу)
запірний електромагнітний клапан
блок управління сигналізації
виносний пульт контролю
з'єднувальні кабелі.

 

СІКЗ також можуть включати додаткові датчики оксиду вуглецю, клапани на середній тиск, GSM-передавачі і кабелі для контрольного пульта.


 

Дані системи безперервно вимірюють рівень концентрації газів всередині приміщення. Якщо цей рівень перевищує допустиму норму, вони подають сигнали на зовнішні пристрої і диспетчерський пульт. Таким чином, установкаСІКЗ дозволяє запобігти аварійним ситуаціям.
Технічні характеристики
Артикул36040
БрендFerroli
Умови постачання
Доставкадоставка по регіону
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 14.08.2014
Ідентифікатор: 36040
Aquatherm Kyiv 2024