Циліндр базальтовий фольгований

Немає в наявності
Циліндр базальтовий фольгований
Циліндр теплоізоляційний фольгований з мінеральної вати на основі базальтових порід. Застосовується в цивільному та промисловому будівництві при новому будівництві та реконструкції будівель і споруд різного призначення для теплової ізоляції технологічних трубопроводів на об'єктах різних галузей промисловості (включаючи харчову промисловість) та будівельного комплексу. Група горючості НГ (КМ0).
Теплоізоляційні циліндри з мінеральної вати володіють ефективними теплоізоляційними властивостями, хімічною стійкістю по відношенню до масел, розчинників, кислот, лугів, биостойкостью, зручні в монтажі і ремонтних роботах, легко піддаються обробці ріжучим інструментом. Внутрішній діаметр циліндрів від 18 мм до 529мм. Товщина ізоляції від 20 мм до 120 мм.Ціліндр мінераловатний (базальтовий) з покриттям алюмінієва фольга - теплоізоляційний матеріал виготовлений з мінеральної (базальтової) вати. Циліндри базальтові мають низький коефіцієнт стисливості. Циліндри покриті армованої алюмінієвою фольгою, що дозволяє використовувати ізоляційний матеріал без додаткового покривного шару.

Продукція призначена для теплового ізолювання енергетичних трубопроводів і обладнання в температурному діапазоні від -180 ° С до +700 ° С (по СНиП 41-03-2003 «Теплова ізоляція обладнання і трубопроводів»). Сполучна починає випаровуватися при температурі вище 200 ° C. Ізоляційні характеристики залишаються незмінними, але міцність на стиск слабшає. Матеріали на основі базальтового волокна мають температуру спікання понад 1000 ° C.
Технічні характеристики
Артикул98675
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 23.06.2022
Додано: 15.08.2019
Ідентифікатор: 98675

Інші пропозиції товарів і послуг

Теплоізоляція