Мінераловатні циліндри

Немає в наявності
Мінераловатні циліндри
ціна залежить від товщини ізоляції і діаметру труби

Базальтові циліндри (ізоляція для труб) власне виробництво.

Циліндри теплоізоляційні з мінеральної вати на синтетичному сполучному ГОСТ 23208 - 83
• Циліндри базальтові кашировані алюмінієвою фольгою (повністю готові до монтажу і не вимагають додаткового захисного шару. Рекомендується застосовувати при відсутності механічних впливів.)
• Циліндри базальтові без покриття. Використовуються в якості основного телоізоляціонного шару. Для цієї продукції існують різні варіанти покривного шару (склопластик, фольга на склосітці, кожуха оцинкована сталь / алюміній / нержавіюча сталь).
Зовнішній діаметр трубопроводів від 18 до 529мм.
Товщина ізоляційного шару від 30 до 100 мм.
Упаковка - картонні короби 0, 8 × 0, 6 × 1, 0 м.
Область застосування:
• Теплова ізоляція трубопроводів в будівлях і спорудах (житлове, цивільне, промислове будівництво, в тому числі харчова промисловість),
• для ізоляції теплових мереж, промислових трубопроводів всіх типів з температурою теплоносія до 350 ° С.

1) Низька теплопровідність

Ефективність теплоізолюючих характеристик обумовлена ​​великим вмістом повітря, що знаходиться між волокнами базальтової вати, що становить основу циліндрів. А також хаотичної орієнтацією цих волокон, що сприяє розсіюванню тепла всередині утеплювача і, перешкоджання його відведення назовні.

Коефіцієнт теплопровідності циліндрів знаходиться в межах 0, 037 Вт / м * К.

2) Чи не горючість

Циліндри з базальтової вати, відносяться до негорючих матеріалів. Не сприяють виникненню і поширенню вогню. Можуть бути використані в тих місцях, де існують підвищені вимоги до пожежної безпеки.

3) Гідрофобність

Постійний контакт з рідиною не рекомендований циліндрах, але наявність спеціальних гидрофобизирующих добавок в складі сполучного допускає контакти з водою без погіршення якості теплоізоляції. На відміну від будь-яких матів, як мінераловатних так і базальтових, які не допускають прямого впливу вологи.

4) Екологічна безпека

В процесі періоду експлуатації при дотриманні температурного режиму базальтові циліндри не виділяють в атмосферу шкідливих речовин.

Припустимо застосовувати зовні, і всередині житлових приміщень.

5) Швидкість і зручність монтажу.

Одне з головних переваг даного типу теплоізоляції трубопроводів.

Значну частину бюджету по облаштуванню теплоізоляції займає оплата робочого часу монтажників.

Зручність і простота монтажу циліндрів дозволяє скоротити ці витрати. За час, який бригада з 4х монтажників витратить на замотування 10 метрів труб матами, 2 монтажника покриють циліндрами 50 і більше метрів труб!

Якщо ми говоримо про вартість 1 - го погонного метра теплоізоляції, то циліндри обходяться дорожче мінераловатних утеплювачів. Але якщо ми говоримо про загальну вартість облаштування теплоізоляції, в тому Чеслі і вартість робіт - утеплення мінераловатними циліндрами виходить не дорожче.

Використання мінераловатних і базальтових матів з тією ж метою. При збереженні всіх інших достоїнств!

6) Більш тривалий термін експлуатації

Будь-які мінераловатні або базальтові мати з плином часу обвисають, як міцно вони б не були закріплені. Навіть в міцному сталевому кожусі вони поступово злежуються під власною вагою. Значно погіршуються теплоізоляційні властивості, збільшуються тепловтрати.

 

Щільна структура базальтових циліндрів гарантовано не втрачає своїх якостей протягом всього періоду експлуатації, але навіть допускає повторне використання утеплювача після демонтажу!

Характеристики

Основні
Виробник: Власне виробництво
Країна виробник: Україна
Щільність: 80. 0 (кг / м3)
Максимальна робоча температура: 350. 0 (град.)
Технічні характеристики
Артикул98674
Артикул компанії9893
Умови постачання
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 23.06.2022
Додано: 15.08.2019
Ідентифікатор: 98674

Інші пропозиції товарів і послуг

Aquatherm Kyiv 2024