Спінений синтетичний каучук

Немає в наявності
Продавець: Техпульс
Спінений синтетичний каучук
INSUL-TUBE - це професійний матеріал, виготовлений з синтетичного каучуку із закритою структурою комірок, дозволяє економити час монтажу і повністю задовольняє високим вимогам професіоналів.

Особливу цінність його якості набувають в тих конструкціях, де гнучкість і різноманітність варіантів є пріоритетом. INSUL-труба має низький коефіцієнт теплопровідності і низьку паро-пропускну здатність, що значно підвищує енергетичну ефективність і термін служби ізольованих конструкцій. INSUL-труба відповідає всім державним нормам і має відповідні сертифікати.

Крім звичайних водопровідних і опалювальних систем, INSUL-труба пропонує професійні рішення для систем охолодження і кондиціонування, а так само ідеально підходить для солярної техніки і високотемпературних режимів. При температурних режимах вище 100 ° С, INSUL-труба HiTemp володіє видатними ізолюючими характеристиками.

Навіть при екстремально низькій температурі нижче 40 ° С, високоеластичний INSUL-труба продовжує виконувати свої функції.

Види INSUL-труба: від звичайного INSUL-труба для різних сфер застосування, до INSUL-труба COIL, продукту в формі рукава, що значно зменшує кількість розрізів, а так само INSUL ROLL і INSUL лист, ізоляція в рулонах і листах для великогабаритних систем і систем нестандартної форми.

Технічна теплоізоляція INSUL труб призначена для поверхонь з позитивними і негативними температурами (з урахуванням допустимого діапазону температур). Універсальність теплоізоляції дозволяє застосовувати її як для вентиляції, кондиціонування, опалення так і для промислових трубопроводів і об'єктів нафтохімії. Монтаж проводиться за допомогою клею технічної ізоляції і (або) монтажних клеять стрічок.

характеристики:
теплопровідність
0033 вт м К
паропроникності
12000
група горіння
Г1
наявність фреону
без вмісту фреону
Діапазон робочих температур
Від - 200 до +115 С
колір
чорний
розміри:
Діаметр
від 6 до 160 мм
довжина
2 (двох) метрові трубки
товщина
6,9,13,19,25,32,50 мм
лист
1 метр ширина
товщина фольги
80 мікрон
асортимент листа
стандартний лист, лист з самоклеем, лист з фольгою і самоклеем.
Технічні характеристики
Артикул87644
Вага0.03 кг
Вага нетто0.03 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 21.09.2020
Додано: 13.01.2017
Ідентифікатор: 87644

Інші пропозиції товарів і послуг

Теплоізоляція