Пелетний котел BIODOM 34/P Valter

Немає в наявності
Продавець: Біодом Україна
Автоматичний пелетний котел BIODOM 34 / P Valter призначений для опалення та гарячого водопостачання індивідуального будинку площею до 450 м². Котел має найвищий клас енергоефективності А ++ або клас 5.
Конструкція котла:
- жаротрубний сталевий теплообмінник з турболізатори для хорошого теплообміну
- закрита камера спалювання з примусовою системою відведення димових газів
- пальник - факельного типу з жароміцного чавуну
- автоматика управління котла BIOLOGIC
- хороша теплоізоляція забезпечує мінімальні втрати тепла
- вбудована група антикорозійного захисту
- вбудований пелетний бункер на 180 кг
Конструкція котла відповідає стандарту EN 303-5 діє до: 2015
Пелетний котел BIODOM 34 Valter оснащений запатентованою інноваційною автоматикою BIOLOGIC, яка дозволяє отримувати максимальну кількість енергії при мінімальній витраті палива. Завдяки технології BIOLOGIC, котел BIODOM повністю в автоматичному режимі регулює робочі параметри в залежності від зміни експлуатаційних умов, що дозволяє економити до 40% палива, не втрачаючи енергоефективності. Система управління налаштовує режим роботи котла в залежності від якості деревної палети і необхідної тяги димаря, а також дозує оптимальну кількість палива і повітря, яке необхідно подати для оптимального спалювання. Автоматичне регулювання режиму роботи котла за технологією BIOLOGIC знижує збої в роботі котла, які виникають внаслідок поганої якості пелети і підвищує операційну надійність системи, завдяки більш легкому і нетривалого технічного обслуговування.
Висока якість, новітня технологія BIOLOGIC, простота монтажу і технічного обслуговування, низький рівень викидів шкідливих речовин в атмосферу, перевірена надійність - безумовні переваги, які приносять користувачеві комфорт, безпеку, скорочення енерговитрат.
Технічні характеристики
Артикул97991
Артикул компаніїBD1030
Вага240 кг
Вага нетто235 кг
Умови постачання
Доставкабез доставки
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 23.10.2018
Додано: 23.10.2018
Ідентифікатор: 97991
Aquatherm Kyiv 2024