Котел довготривалого горіння Kraft S 15 кВт

Немає в наявності
Продавець: KRAFT
Котел довготривалого горіння Kraft S 15 кВт
Безкоштовна доставка котла в будь-яку точку України!

Котел тривалого горіння Kraft серії S можна купити в кредит від Укрсиббанку, Авалю, ОТП банку за програмою iqenergy з компенсацією 35% вартості у валюті!

Економічний твердопаливний котел тривалого горіння KRAFT серії S - це відносно недорогий універсальний котел працює на будь-якому твердому паливі. Вони виготовляються зі сталі товщиною п'ять мм. При цьому застосовуються марки котельної сталі - 09Г2С (європейський аналог P265GН).

Час горіння на одному завантаженні дров становить до дванадцятої години, на вугіллі цей показник може досягати і до доби на одному завантаженні. Для досягнення максимального часу горіння важливо правильно підібрати котел і змонтувати його. Збільшити час горіння і ККД можна за рахунок включення в систему акумулюючої ємності.

Котли Крафт серії S здатні обігрівати приміщення площею від ста до трьохсот м. Кв. (Є котли різних потужностей)

Рекомендоване паливо:

* Дрова різних порід і різної вологості
* Вугілля
* Паливні брикети, в тому числі і з лушпиння соняшнику (агробрікет)
* Обрізки дощок, тріски, тирсу та інші пиломатеріали.

Експлуатація
Котли Крафт мають електронне управління: блок управління і вентилятор наддуву (турбіна), польського виробництва. Цей спосіб управління горінням забезпечує меншу витрату палива і збільшує час горіння.

Важлива і корисна особливість - це те що котел хоч і має електроніку управління, але він так само призначений і для роботи з механічним регулятором. Це робить його незалежним і дозволяє експлуатувати в умовах відсутності електрики. Для роботи в такому режимі на виході димоходу встановлений регулятор тяги (шибер) який дозволяє відрегулювати тягу димоходу.

Конструкція котла передбачає його експлуатацію як в режимі великих горіння, так і з нижнім горінням. Камера горіння має досить великі розміри, а триходовий теплообмінник розрахований таким чином, щоб забезпечувати високу ефективність (ККД) котла при роботі на будь-якому виді палива. Теплообмінник застосовуваний в котлах Крафт поличного типу і розташований у верхній частині котла.

Колосники водонаповнені і виконані з безшовної труби і котельної сталі. Такий тип колосників дозволяє отримати додатковий знімання і підвищити ККД котла. Для чищення колосників передбачена спеціальна дверцята розташована за нижньою дверима котла.

Якість

Про високу якість продукту можна судити по точності різу металу, підгонки частин котла і якості зварного шва. В цьому Ви можете переконатися побачивши наш котел своїми очима в одному з наших магазинів. Для зручності експлуатації ми використовуємо зручні ергономічні ручки і відповідні частини з роликами, які забезпечують м'яке закривання. Петлі і механізм закривання котла мають фронтальне регулювання глибиною в двадцять п'ять мм. Це гарантує що дим з котла не потраплятиме в приміщення навіть після усадки дверного ущільнювача. Для зручності установки котел має регульовані по висоті ніжки. Тому про ідеальну поверхні для установки котла можна не турбуватися.

Догляд і обслуговування

Котли Крафт прості в експлуатації і не вимогливі в обслуговуванні. Догляд полягає в чищенні теплообмінника від сажі і видаленні золи з зольного ящика. Доступ до теплообмінника забезпечується через верхні дверцята. Для зручності чищення в комплекті поставляється скребок. А для видалення золи з зольного ящика і совок. До зольний ящик доступ забезпечується через нижню дверку котла.

Переваги:

* Високий ККД - 86%
* Економічність
* Енергонезалежність за рахунок установки механічного регулятора тяги
* Універсальність в плані застосовуваного палива
* Заводське якість виробництва
* Безпека, підтверджена всіма необхідними сертифікатами та протоколами випробувань
* Краща ціна на ринку в своєму сегменті
* Безкоштовна доставка до будинку покупця
* Сривной клапан і інструмент для чищення в комплекті.

Замовити котел можна по телефону! Телефонуйте!
Технічні характеристики
Артикул97951
Артикул компаніїS15
Вага240 кг
Вага нетто240 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 30.09.2019
Додано: 01.10.2018
Ідентифікатор: 97951
Теплоізоляція