Біметалевий радіатор DIVA

Немає в наявності
Продавець: Аква - Ідеал
Біметалевий радіатор DIVA
Радіатори DIVA володіють найбільш високими характеристиками тепловіддачі однієї секції 202 Вт і найтривалішою заводською гарантією 25 років. На сьогоднішній день, це один з кращих біметалічних радіаторів.
Його внутрішній каркас, що знаходиться в безпосередньому контакті з теплоносієм виконаний із сталі, а зовнішня конструкція ― з алюмінію, що передає тепло навколишньому середовищу.
Комбіноване використання металів дозволило досягти нових результатів. Біметалічні радіатори DIVA мають бездоганна якість фарбування, класичний європейський дизайн, більший, ніж у аналогів, діаметр межколлекторной трубки. Біметалічний радіатор швидко реагує на команди термостата і забезпечує режим комфортного опалення. Застосування сталі дозволяє збільшити початкові робочі параметри (тиск 30 атм, температура теплоносія 120°С), виключити контакт теплоносія з алюмінієвої складової.

Таким чином, DIVA Bi-metal об'єднав два металу, традиційно застосовуються для систем опалення: сталь і алюміній.

Завдяки властивостям використовуваних матеріалів, що гарантують високу міцність і довговічність, DIVA Bi-metal мають український сертифікат відповідності.
Технічні характеристики
Артикул97879
Умови постачання
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 13.07.2020
Додано: 20.08.2018
Ідентифікатор: 97879
Aquatherm Kyiv 2024