Пеллетный котел серії Мarten Comfort Pellet

Немає в наявності
Продавець: ТМ МАРТЕН
Пеллетный котел серії Мarten Comfort Pellet
Твердопаливні котли з автоматичним поданням палива - це пеллетные котли перевагою яких є максимальна автоматизація і тривала автономна робота. Твердопаливний котел з автоматичним поданням палива складається з: безпосередньо котел (Мартен Комфорт) паливний бункер котла автоматичний пеллетная пальник факельного типу шнек подання пеллеты з бункера в пальник контроллер управління пальником і шнеком. В якості бази для пеллетного котла Мартен використовується котел Мартен Комфорт. Пеллетная пальник в котлах цього типу застосовується українського виробництва. В той же час, якщо Ви бажаєте встановити імпортний пальник, то котел може бути укомплектований польським пальником Eco - Palnik.
Автоматичні твердопаливні котли Україна мають безперечну перевагу перед імпортними аналогами в тому, що вони можуть працювати на пеллете будь-якої якості, у тому числі на агропеллете яка коштує істотно дешевше. Пеллета загружаенная в паливний бункер по безосевому шнеку, за допомогою редуктора і електромотора подається вгору. Потім вона по гофрованому шлангу вільним падінням падає вниз, в пальник. Твердопаливні котли з автоматичним поданням мають такий тип шнека для того що б при попаданні в паливний бункер стороннього предмета (камінь, гайка, шматок деревини) його не заклинило, і він продовжував працювати. Якщо щось потрапляє в такий шнековий механізм, то цей предмет просто подається вгору разом з пеллетой і падає далі в пальник з якої просто виштовхується.
Гофрований шланг, використовуваний для з'єднання пальника з шнеком зроблений з быстроплавкого матеріалу. Твердопаливний котел автоматичний оснащується ним для того що б у разі займання пеллеты в пальнику вогонь не потрапив в паливний бункер. Пеллета падаючи по шлангу в пальник подається в зону горіння. Автоматика котла дозує і подає в зону горіння в потрібній пропорції паливо і повітря, тим самим забезпечуючи правильне горіння. Автоматичні твердопаливні котли мають ряд переваг: високий ККД (90%) працює на пеллете будь-якої якості, у тому числі агропеллете з насіння соняшнику автоматичний розжиг. Для розжига котла Вам не треба розпалювати пеллету сірниками або спеціальними засобами для розжига котлів. Досить натиснути кнопку на контроллері, і пальник сам запалить пеллету.Розжиг здійснюється завдяки спеціальній керамічній запальничці, працюючій від електрики пам'ять робочих параметрів. У разі відключення електрики і його включення, пальник запам'ятовує задані налаштування і параметри, які були на момент відключення світла. Після появи живлення пальник самостійно розпалюється і виходить на ту температуру яка була до відключення регулювання потужності котла від 30% до 100%. У міжсезонні, коли немає необхідності використати потенціал котла на 100% автоматичний твердопаливний котел може працювати на зниженій потужності економлячи при цьому паливо верхній вихід димаря дозволяє економити місце в паливневій
повне спалювання палива і низька його зольність дозволяють чистити котел один раз в тиждень-півтори зручне чищення котла забезпечується легким доступом до теплообмінника і зольного ящика котел твердопаливний автоматичний розрахований на роботу в течії 15-20 років гарантія від заводу виготівника 3 роки доставка до Вас додому за рахунок заводу.
Технічні характеристики
Артикул95543
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Оновлення: 06.04.2018
Додано: 19.10.2017
Ідентифікатор: 95543
Aquatherm Kyiv 2024