Котел Marten Comfort MC - 20 кВт

Немає в наявності
Продавець: Marten
Котел Marten Comfort MC - 20 кВт
Marten Сomfort серія повноцінних твердопаливних котлів тривалого горіння за найкращою ціною. Це надійний, високоефективний, економічний котел з котельної сталі 5-6 мм, не вимогливий до якості палива.
Умови створені під місткою завантажувальній камері і правильно розподілена подача вторинного повітря через форсунки, дозволяє спалювати паливо зверху вниз і допалювати піролізні гази виділяються з деревини, що збільшує час горіння. Це дозволяє котлу працювати на дровах до 12часов, і до 24 годин на вугіллі (на одному завантаженні).

Також паливом для нього можуть бути:

торф'яні брикети,
тріска,
відходи переробки деревини.

Ефективність теплообмінника така, що температура димових газів на виході з котла не перевищує 150-180 градусів С. Він складається з водонаповнених колосників, водяної сорочки і верхнього чотирьох ходового лабіринту, що складається з полиць, наповнених водой. Скорость проходу димових газів така, що теплоносій встигає максимально увібрати в себе тепло. Для того, щоб процес горіння був максимально ефективним і плавним, котел Marten Сomfort обладнаний польської автоматикою tech. Контролер керує роботою циркуляційного насоса і вентилятора, що подає необхідну кількість повітря в камеру горіння. Після того як паливо згорить повністю, електроніка відключитися автоматіческі. Почістіть котел - легко. Завдяки рухомий решітці між колосниками, яка приводитися в дію важелем з правого боку котла і місткому зольний ящик.
Технічні характеристики
Артикул92701
Артикул компаніїMC - 20
Вага285 кг
Вага нетто285 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 17.07.2019
Додано: 03.08.2017
Ідентифікатор: 92701
Aquatherm Kyiv 2024