Котли на дровах піролізні Atmos DC (Чехія) 18-150 S

Немає в наявності
Продавець: Тепла оселя
Котли на дровах піролізні Atmos DC (Чехія) 18-150 S
Котли на дровах газогенераторні Atmos призначені для спалювання деревини. Оснащені великим бункером для палива, витяжним вентилятором, контуром охолодження для захисту від перегріву, термостатом для димових газів. Відрізняються високою якістю, невеликим розміром і вагою, високим ККД, зручністю збору золи, екологічністю.

Піролізні котли Atmos DC 20GS, DC 25GS, DC 32GS, DC 40GS (серія «ATMOS» Генератор) з охолоджуючим контуром і витяжним вентилятором - це справжній генератор деревного газу! Найпопулярніша модель в Чехії! У нас продається з працею, оскільки ціна на нього трохи вище, ніж у базових моделей. Це пояснюється тим, що топка котла повністю футерованная (забезпечує максимальне спалювання деревини і мінімум викидів), а конструкція форсунки - модифікована, зі спеціальними ежекторними соплами. За рахунок цього поліпшується процес піролізу і ефективність котла.
Конструкція котлів Атмос Генератор сконструйована спеціально для спалювання деревини піролізного методом. Таким чином, забезпечується повне прогоряння і високу ефективність, яка досягає до 90%.
Високоміцний і довговічний теплообмінник виготовлений із сталевих листів огнепрочной сталі товщиною від 3 до 8 мм. Вся топка викладена керамічними блоками.
Конструктивно котел складається з двох камер, які розміщені один над одним. Верхня камера призначена для завантаження палива - деревини, а в нижній камері відбувається піролізного спалювання газів. Між камерами знаходиться сопло, призначене для газифікації деревини. Витяжний вентилятор втягує через нього деревне газ, який догорає в нижній камері.

Переваги піролізних котлів Atmos

Можливість спалювання великих полін
Величезна завантажувальна камера забезпечує тривалий час горіння від однієї закладки
Високий ККД - залежить від типу котла і режиму роботи, може становити 81 - 87%
Екологічне спалювання - котел згідно відноситься до 3-го класу (CSN EN 303-5)
Витяжний вентилятор забезпечує Беспильная очищення золосборніка і видаляє дим з котельні
Охолоджуючий змійовик - захищає ваш котел від перегріву
Вмонтований термостат для димових газів дозволяє автоматично відключити котел після згоряння палива
Зручна очищення золосборніка з великою керамічної камери (у дерева очищення 1 раз в тиждень)
Компактні і відносно легкі
Висока якість збірки (завод Атмос застосовує високі технології, роботизовану техніку і якісні матеріали обробки і автоматику)
Технічні характеристики
Артикул86414
БрендBuderus
Вага280 кг
Вага нетто340 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 04.09.2016
Додано: 04.09.2016
Ідентифікатор: 86414
Теплоізоляція