Котел твердопаливний тривалого горіння "Gefest-profi" 15 - 800 квт

Немає в наявності
Продавець: Тепла оселя
Котел твердопаливний тривалого горіння
Серія “G-P.s” розроблена для ефективного спалювання дров та брикету в максимально високих температурних режимах в різних зонах горіння з чітко визначеними показниками повітря в камері допалу. Котли серії “G-P.s” це найновіші розробки в області спалювання і отримання теплової енергії. Збільшена камера завантаження та конвективна частина. Відсутність конденсату на малих температурах. Обслуговування по паливу 1-2 рази на добу. Запас потужності від заявленої номінальної + 20%. Мікропроцессорне управління роботи котла. Спалювання деревини до 60% вологості.

Виходячи з досить великого досвіду (більше 15 років) монтажу та експлуатації твердопаливних котлів різних виробників і їх модифікацій, прекрасно знаючи їх достоїнства і недоліки, ми вирішили побудувати котел, який хотілося б поставити у себе вдома або на роботі.

Тому, починаючи з технічного завдання на проектування і закінчуючи останньою приймальної перевіркою, ми керуємося принципом - «роби як для себе».

Адже котел купується один раз і надовго. І якби я вирішив купити твердопаливний котел, яким він має бути?

Безумовно, і це головне - економним.
Котли «Gefest-profi» мають ефективну конвективну систему, аналогів якої поки не існує (К.П.Д.90-95%) і на сьогоднішній день є найбільш економними (в своєму класі), так для виробництва 1 Гкал тепла спалюється 1 м. куб. деревини твердої породи вологістю 30%.
Повинен завантажуватися, для зручності, як можна рідше.
Збільшені завантажувальні камери + економне горіння = 1-2 завантаження в 24 години (деревом), одна завантаження в 48 годин (вугіллям). І це не межа.
Простий в експлуатації й обслуговуванні.
Відсутній "людський фактор», немає необхідності в постійній регулюванню процесу горіння, параметри на мікропроцесорі виставляються один раз і надалі (при зміні виду палива) легко підлаштовуються.
Розрахований і застосований на практиці режим «розумного» горіння, коли згоряють майже всі продукти горіння (регламентні роботи з очищення котла раз в сезон).
Конструкція проста і надійна, немає важкодоступних зон, що ускладнюють очистку.
Не вимагають димоходів з товщиною труб більш 1.0 мм. З жаростійкої і корозійностійкої сталі. (Температура відхідних газів не перевищує 90 градусів за Цельсієм.)
Завдяки правильному розподілу теплоносія, практично відсутня точка роси - (котли не плачуть).
Швидко виходять в робочий режим, максимум через 30 хвилин після розпалу, температура води на виході досягає 90 градусів за Цельсієм.
Якщо знадобиться, повинен ефективно працювати і на неякісному паливі.
Котел всеїдний (будь-яке тверде паливо та з будь-яким якістю).
Повинен бути надійним і безпечним.
Відбір тепла провадиться з усіх поверхонь камери згорання і економайзера, завдяки чому сталеві частини котла не перегріваються. Розрахунковий термін експлуатації 15-20 років.
Розрахунок котла по граничному навантаженні проводиться згідно з нормами розрахунку на міцність посудин та апаратів.
І мають:
- Коефіцієнт запасу міцності за границею текучості - 1,5
- Коефіцієнт запасу міцності по тимчасовому опору - 2,4
- Коефіцієнт запасу за межею тривалої міцності - 1,5
- Коефіцієнт запасу стійкості - 2,4

Штатно комплектуються вибуховими клапанами і звуковою сигналізацією.
При відключенні електрики (якщо передбачена система опалення з природною циркуляцією), котли самі створюють необхідний робочий тиск і продовжують безпечно працювати.
Гарантія та обслуговування.
Гарантія на котел 24 місяців, на навісне обладнання 12 місяці.
Гарантійне і післягарантійне обслуговування.
Інженерний супровід.
Технічні характеристики
Артикул86412
БрендDAB Pumps Russia
Вага360 кг
Вага нетто420 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 04.09.2016
Додано: 04.09.2016
Ідентифікатор: 86412
Aquatherm Kyiv 2024