Монтаж твердопаливних котлів

Немає в наявності
Продавець: Пегас
Монтаж твердопаливних котлів
Якщо вам необхідно якісно і швидко змонтувати тветопливный котел, радіатори, тепла підлога, можете сміливо звертатися в компанію DOMEX.
Компанія DOMEX і її основний партнер Компанія «ПЕГАС» здійснює повний комплекс послуг з проектування та монтажу систем опалення в містах Ірпінь, Буча, Ворзель, Гостомель, а також частково Київ і Київська область. Наші фахівці грамотно підберуть вам необхідне обладнання і матеріали, змонтують його і візьмуть на обслуговування.
Ми встановлюємо будь-які теплогенератори.
Після вибору теплогенератора і визначення оптимального температурного режиму для досягнення максимального ККД опалювальної установки можна приступати до підбору нагрівальних приладів для кожного окремого приміщення або зони, це може бути:
Радіатор алюмінієвий або сталевий
Система водяної теплої підлоги або теплих стін
Внутрипідложні конвектор
Фенкойл або теплова завіса
Дизайнерські радіатори і рушникосушки.
На наступному етапі ми запропонуємо вам різні за якістю і вартістю матеріали для здійснення самих робіт по монтажу системи опалення, труби та фітинги які зараз переважно використовуються:
Труби і фітінги з поліпропілену (найбільш доступний варіант)
Металопластикові труби та фітинги під Прес (більш якісний варіант, із середньою ціною і гарантією)
Труби на основі зшитого поліетилену PEX-A, PEX-C (самий якісний і найдорожчий варіант з гарантією на роботу і матеріали 10 років)
Після того як ви визначилися з усіма складовими вашої системи опалення можна обумовити вартість та основні етапи робіт. На цьому етапі підписується договір і попередній кошторис, в якому зазначаються вартість робіт і матеріалів, або тільки робіт, у разі якщо матеріали закуповувались вами самостійно. Також у договорі вказується терміни виконання робіт і гарантійний термін експлуатації обладнання та матеріалів. По закінченні робіт підписуватися акти на роботи та видаткові накладні за матеріалами.
Великий досвід, наявність спеціальної кваліфікації і якісного сучасного інструменту дозволяє вам бути впевненими в якості та ефективності вашої системи опалення, до того ж розцінки на наші роботи досить демократичні.
Технічні характеристики
Артикул64104
Оновлення: 18.09.2015
Додано: 17.09.2015
Ідентифікатор: 64104
Aquatherm Kyiv 2024