Котли твердопаливні сталеві ATON KCT 100-1000

Немає в наявності
Продавець: Атон Груп
Котли твердопаливні сталеві ATON KCT 100-1000
Сталевий твердопаливний котел ATON КСТ представляє собою універсальний продукт для регіонів, де питання газифікації ще не вирішене. Модельний ряд твердопаливних котлів представлений потужностями від 100 кВт. Котли виробляються в двох виконаннях - з ручним та автоматичним завантаженням палива.

Основне призначення - це обігрів житлових, громадських та промислових приміщень за допомогою твердого палива. В якості палива для твердопаливних котлів використовують деревну тирсу, тріску або деревину вологістю до 40%, торфобрикет, вугілля, а також пелети.

Котли виготовляються з високоякісної сталі, товщиною 5-8 мм (залежно від потужності котла). Завдяки цьому конструктиву, мінімальний термін експлуатації котла становить 10 років, а при правильній експлуатації котла набагато більше.

Топка котла являє собою трубний каркас, викладений шамотною цеглою, який забезпечує високу температуру горіння. Котел обладнаний ефективною системою підігріву первинного та вторинного повітря. Повітря, що подається вентилятором, проходить через подвійну стінку теплообмінника котла і підігрівається до 120-200 °С, після чого подається в топку.

Водогрійні твердопаливні промислові котли ATON КСТ мають високий коефіцієнт надійності, а також зручне та надійне обладнання для управління і експлуатації. Котли обладнуються вентиляторами подачі повітря з частотним регулюванням та блоком управління.

Котли з автоматичним завантаженням палива можуть виготовлятися, як з лівостороннім, так і з правостороннім відкриттям дверей. Котли з автоматичною подачею палива обладнуються якісними, екологічно безпечними пальниками ретортного типу Panserol (Польща).
Технічні характеристики
Артикул63410
БрендАтон Груп
Оновлення: 23.07.2015
Додано: 23.07.2015
Ідентифікатор: 63410
Aquatherm Kyiv 2024