Котел твердопаливний довготривалої дії "Warm" 23 квт

Немає в наявності
Продавець: Тепла оселя
Котел твердопаливний довготривалої дії
Особливості моделі WARM 23 кВт

Твердопаливний котел WARM 23 кВт призначений для опалення будь-яких приміщень, як промислового значення, так і житлових площею від 50 до 250 м².

Для роботи котла використовуються: дрова, тирсові або торфові брикети, тирсові гранули, тирса, вугілля, щепи. Найцікавішим є те, що від обраного Вами виду палива визначатиметься частота дозаповнення котла паливним матеріалом, розхід самого паливного матеріалу та кількість отриманого тепла. Спалювання різних видів палива може тривати від 14 до 120 годин.

Округла конструкція котла та його висота (2,1 м) дозволяє розмістити у ньому велику камеру згоряння, разом з цим котел займатиме мало місця у приміщенні (найменший діаметр котла – 530 мм, найбільший – 900 мм).

В онові роботи цього котла використовується звичайне горіння, аналогічне горінню сірника, яким ми хочемо присвітити в темному приміщенні. В котел закладається певна кількість палива, яке розпалюється і горить. При цьому горіння відбувається у верхніх шарах, а не знизу, як ми це звикли бачити в традиційних котлах. Завдяки згорянню палива розподільник повітря опускається нижче завдяки телескопічній трубі, а нагріті гази, віддаючи тепло нагрівають внутрішні стінки котла. Впроцесі роботи котел, завдяки нагнітаючій турбіні, робота якої регулюється електронним блоком управління, підримує задану температуру теплоносія, змінюючи подачу повітря та інтенсивність горіння палива. Саме завдяки турбіні непотрібний великий комин, достатньо 3,5 м від виходу з котла.

В онові котла є стальний циліндр, навколо якого приварений інший стальний циліндр більшого діаметру. Сам виріб утеплений. В передній частині котла зверху вмонтований нагнітач повітря, керований електронним блоком управління. В лицевій частині котла розташовані дверцята завантаження палива та дверцята для очищення котла від попелу. Також вмонтована труба подачі теплоносія та туба відбору теплоносія. На цій трубі кріпиться група безпеки, а також патрубок кріплення термометру. Біля нагнітача повітря встановлена ємність нагріву повітря, яка покращує якість горіння.

Переваги:

котел високий, тому не займає багато місця в приміщенні
тривале верхнє горіння
в котлі горить тільки 2-25 см шару палива
видаляти попіл достатньо 2–3 рази в місяць
котел не потребує буферної ємкості
теплообмінник котла виготовлений зі сталі товщиною 7-8 мм
гарантія на котел 4 роки.

Технічні характеристики
Виробник WARM, м.Львів
Модель WARM 23 кВт
Установка стаціонарний
Матеріал теплообмінника сталь
Вид палива дерев'яні поліна, вугілля, торф, тирса, брикети
Теплова потужність 20,0-23,0 кВт
Коефіцієнт корисної дії (ККД) 89 %
Висота котла 2100 мм
Діаметр котла 530 мм
Діаметр димоходу 150 мм
Тяга димоходу 17-22 Па
Температура димових газів 150 °С
Маса 360 кг
Макс. робочий тиск води 2,5 МПа
Мінімальна температура опалювальної води 60 °С
Максимальна температура опалювальної води 90 °С
Гарантія 4 роки
Технічні характеристики
Артикул63090
Вага320 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 04.09.2016
Додано: 26.06.2015
Ідентифікатор: 63090
Aquatherm Kyiv 2024