Рідкий герметик MULTISEAL 24 (від Уніпак) 2,5 л. Для прихованих витоків в системах опалення при втратах до 30 л. в день.

Немає в наявності
Продавець: Юніпак Україна
Рідкий герметик MULTISEAL 24 (від Уніпак) 2,5 л. Для прихованих витоків в системах опалення при втратах до 30 л. в день.
ОПИС ПРОДУКТУ
MULTISEAL - рідкий герметик, який додається безпосередньо в робочу рідину закритої системи опалення та питної води для герметизації прихованих витіків. MULTISEAL представлений в декількох видах, адаптованих до призначенню трубопроводу, а також до обсягу витоку. MULTISEAL може бути використаний в системах центрального опалення, в системах з опалювальним устаткуванням, що працює на паливі, в паливних котлах, в системах обігріву підлоги, дренажних та каналізаційних системах. MULTISEAL також може використовуватися в системах питного водопостачання, газових, геотермальних установках і басейнах.

ТЕХНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ
MULTISEAL заснований на дисперсних кристалічних мінералах. Вливається в опалювальну систему, систему водопостачання і тд. і протягом декількох днів місце витіку закупорюється "саме по собі" за допомогою осадових відкладень силікату. Тому, використовуючи MULTISEAL, Вам не обов'язково знати точне місцезнаходження витіку, необхідно лише в правильній концентрації додати MULTISEAL в трубопровід опалювальної системи на декілька днів або встановити постійний тиск 5-7 бар (системи з питною водою), через деякий час місце витіку буде загерметизовані. Тривалість процесу герметизації залежить від обсягу витіку і від температури рідини. Герметизація з використанням MULTISEAL в системах питної води трохи відрізняється, тому що цей продукт використовується нерозбавленим. Для герметизації система певний час перебувати під тиском.
MULTISEAL також схвалений для використання в газових системах, але цей процес герметизації більш трудомісткий.
При використання MULTISEAL в басейнах не потрібно встановлювати тиск або циркуляцію води - продукт просто виливають у воду басейну в правильній концентрації.
MULTISEAL також існує в спеціальній версії для каналізаційних систем, у цій версії використовується два системних компонента.

ІНСТРУКЦІЇ
Спочатку рекомендується очистити систему за допомогою чистячого розчину MULTISEAL (застосовується тільки для старого обладнання). Потім MULTISEAL вливається в обвідний трубопровід опалювальної системи (або в систему питної води) в концентрованому або розведеному вигляді залежно від продукту та типу установки. При постійному тиску в 5-7 бар місце витіку буде загерметизовані протягом декількох днів. Тривалість процесу герметизації залежить від обсягу витіку і від температури робочої рідини. Після завірення процесу герметизації необхідно промити обладнання чистою водою (системи питного водопостачання). При правильній концентрації MULTISEAL можна залишити на тривалий термін в трубопроводі (системи опалення).

ЗАПОБІЖНІ ЗАХОДИ
При попаданні на шкіру промийте водою з милом. Використовуйте захисні окуляри при роботі з MULTISEAL! При попаданні в очі негайно промийте великою кількістю води. Якщо продукт потрапив на одяг, після машинного прання не залишиться ні сліду. Увага! Щоб уникнути утворення осадів і силікатних відкладень при попаданні MULTISEAL на будь-яку поверхню, необхідно її негайно промити.
Технічні характеристики
Артикул62924
Артикул компанії8010025
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 20.11.2015
Додано: 09.06.2015
Ідентифікатор: 62924
Теплоізоляція