Твердопаливний котел Кордi АОТВ-16 МТ

Немає в наявності
Продавець: Мацай
Твердопаливний котел Кордi АОТВ-16 МТ
Твердопаливний котел Корді АОТВ-16МТ призначений для опалення житлових приміщень та інших комунально-побутових споруд загальною площею до 190 кв. м, які обладнані системами водяного опалення. Пристосований для спалювання тільки твердого палива: дрова, вугілля, паливні брикети. Маса котла 177 кг Габаритні розміри В×Ш×Г = 1170×545×665мм.
• Надійність і довговічність забезпечить міцна сталева конструкція з котлової сталі 6 мм! Гарантія 3 роки.
• Тривалість горіння однієї закладки може доходити до 6 годин завдяки збільшеній топці.
• Економічність і високий ККД (до 82%!) забезпечується наявністю в конструкції спеціальних ходів для димових газів, що дозволяє максимально віддавати енергію в теплообмінник. Тепловтрати котла також зменшені за рахунок утеплювача, прокладеного між зовнішньою стінкою «водяний сорочки» і обшивкою.
• Зручність експлуатації: передбачена верхня двері для чищення димоходу, додаткова чавунна дверцята, відкривши яку Ви отримуєте доступ до колосникових гратах, сажесборник для усунення золи, в комплекті поставляється кочерга і лопатка.
• Автоматизація котла: можливість установки додаткових опцій: регулятора температури і нагнітального вентилятора, регулятора тяги з ланцюжком, електричного тена.
• Для безпеки опалювального приладу в комплекті поставляється запобіжний клапан для скидання тиску.
Технічні характеристики
Артикул62725
Артикул компаніїАОТВ-16МТ
Вага177 кг
Вага нетто184 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по регіону
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 16.06.2019
Додано: 31.05.2015
Ідентифікатор: 62725
Теплоізоляція