"свод-ТВН" Professional для видалення карбонатно-кальцієвих відкладень, 1 кг

Немає в наявності
Продавець: СВОД
Накип в минулому! Раді представити унікальний засіб з видалення карбонатно-кальцієвих відкладень з профессинальной серії «свод ТВН Professional».
Чим гарний «свод ТВН Професіонал»:
• швидко і ефективно видаляє накип
• робочий розчин промиває до 10 одиниць техніки
• безпечний для всіх видів металу і гумових ущільнювачів
• після закінчення промивки створює захисну антикорозійну плівку на поверхні металу
• зручний у застосуванні, безпечний для навколишнього середовища.
«свод ТВН Професіонал» - сухий порошкоподібний продукт, який містить активну речовину, інгібітор корозії і неіоногенні ПАР. На його основі готуються 10% миючі розчини шляхом розчинення розрахункової кількості засобу у воді. Ці розчини застосовуються для видалення карбонатно-кальцієвих відкладень з поверхонь нагріву парових та водогрійних котлів, конденсаторів турбін, трубопроводів теплових мереж, теплообмінників і випарних установок.
Спосіб застосування:
Максимальна активність по видаленню накипу досягається при температурі отмивочного розчину 20-40 ºС. Обов'язковою умовою здійснення промивки є забезпечення протока миючого розчину по всіх каналах, ходах і трубам оброблюваного обладнання. Після проведення процесу видалення накипу, обладнання промивається водою. Додаткової пасивації металевих поверхонь не потрібно. Відпрацьовані промивні розчини зливаються в міську хозфекальних каналізацію.
«свод ТВН Професіонал» є повністю біорозкладаним хімічним продуктом, а водні розчини на його основі не порушують режиму роботи очисних споруд.
Заходи безпеки:
При роботі із засобом «свод ТВН Професіонал» і приготуванні робочих розчинів на його основі персоналу необхідно використовувати такі засоби індивідуального захисту:
• гумові рукавички
• прогумований фартух
• захисні окуляри.
При попаданні засобу «свод ТВН Професіонал» і робочих розчинів на шкіру, уражену ділянку рясно промивається водою і нейтралізується 3-5% розчином бікарбонату натрію (питної соди).
Робота з даним матеріалом не вимагає спеціальних заходів безпеки, а продукція не класифікується як небезпечний товар при перевезенні.
Технічні характеристики
Артикул57452
Вага1 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 11.04.2018
Додано: 18.11.2014
Ідентифікатор: 57452
Aquatherm Kyiv 2024