Виготовлення та монтаж спалювачів (предтопок) альтернативного палива

Немає в наявності
Продавець: Міраж
Спалювачі типу СВД з бункером для палива та шнековою подачею палива призначені для спалення (деревини, тріски, тирси, пеллети, брикети, лушпиння соняшнику, солома, торфу, тощо) на промислових і сільськогосподарських підприємствах які використовують газові, газомазутні парові котли, (Є, ДЄ, ДКВР, Кє) а також сушаркаи зерна і сушаркаи барабанного типу.

Унікальні спалювачі (предтопки), дають можливість використовувати котлоагрегати без втрати їх теплової потужності. Даний вид обігрівачів дозволяє монтувати їх на існуючу систему. Очищення золи може бути як в ручному так і в автоматичному режимі залежно від побажань замовника. Автоматична подача палива та очищення золи дають можливість системі працювати безперервно тобто безперебійна подача пари.

В режимі автоматичної роботи котел функціонує, використовуючи дію вузла, який складається з шнекової подачі палива, що приводиться в рух мотором () топки з піддувом (вентиляторна система подачі повітря) та електронного контролера температури (). Перевагою роботи котла у цьому режимі є просте обслуговування, що полягає на періодичному додаванню палива у контейнер (засипну корзину) () та усуненню золи без необхідності погашення спалювача.
Справна топка дозволяє спалювати таку кількість палива, яке необхідне для підтримки температури, заданої користувачем на контролері. Контролер проводить постійні вимірювання температури, й на основі цих даних управляє роботою автоматичної подачі палива та вентилятора. Детальний опис конструкції, роботи та обслуговування контролера знаходиться в інструкції з обслуговування контролера, що додається до цієї документації.

Витрати палива:

Для виробництва 1 тонни пару в годину використовується 83,5м3 – газу.

Якщо ми використовуємо деревину (щепа-тріска)
20% вологості – теплота спалення 3366 ккал/кг – (210 кг/год)
30% вологості – теплота спалення 2867 ккал/кг – (247 кг/год)
40% вологості – теплота спалення 2368 ккал/кг – (299 кг/год)

Та порівняємо на торфі так як це паливо найдешевше та теплотворна здатність вища
Торф 4000 ккал/год – (177кг/год)
Торф 4500 ккал/ год – (157кг/год)

Технічні характеристики
Артикул55226
Оновлення: 15.07.2014
Додано: 15.07.2014
Ідентифікатор: 55226
Aquatherm Kyiv 2024