Твердопаливний котел SAS NWT 29 кВт (САС НВТ)

Немає в наявності
Продавець: Евроуніка
Твердопаливний котел SAS NWT 29 кВт (САС НВТ)
Твердопаливні котли SAS NWT є котлами з сучасним дизайном, з нижньою подачею палива і трехтяговой системою камер спалювання. Котли SAS NWT обладнані контролером (термостат) і вентилятором, завдяки яким характеризується більш стабільною роботою а також значною економією коштів.

Основним паливом для котла є кам'яне вугілля сортименту горіх, альтернативним - суміш кам'яного вугілля сортименту горіх (70%) і сортименту дрібниця (30%). Використання даного типу палива гарантує досягнення заявленої потужності.

Котли SAS NWT (САС НВТ) працюють з використанням примусової тяги. Температура котла підтримується на встановленому рівні контролером, який постійно вимірює температуру води в котлі і, виходячи з вимірів, управляє роботою вентилятора, регулюючи кількість подаваного повітря, необхідного для процесу спалювання палива. Рекомендується використовувати вкладиш димоходу з нержавіючої сталі.

Принцип дії заснований на спалюванні палива, яким наповнена камера спалювання. Кількість палива залежить від необхідного теплового ККД котла. Тривалість процесу спалювання наповненого котла, залежно від способу регулювання (регулятор тяги повітря або мікропроцесорний контролер) складає від 6 до 16 годин.

Для котлів SAS типу NWT рекомендується використовувати вкладиш димоходу з нержавіючої сталі.
eurounica.com/s-Kotel_tverdotoplivnyj_SAS_NWT_29_kVt-2-17-256-2
Технічні характеристики
Артикул55221
Вага375 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 12.06.2019
Додано: 14.07.2014
Ідентифікатор: 55221
Теплоізоляція