Поліно-сажотрус. Очищувач димоходу

Немає в наявності
Продавець: САЖОТРУС
Поліно-сажотрус. Очищувач димоходу
Поліно-сажотрус - це засіб для хімічної чистки димоходів.
Не токсично!
Вага "поліна" 1100г.

Чистка димоходу - процедура, необхідна щоб підтримувати опалювальну систему вашого опалювального приладу в робочому стані. Поліно-сажотрус допоможе Вам швидко, легко і ефективно позбутися від нальоту сажі і смоли всередині димоходу.

Пинцип дії:
До складу очищувача "Поліна-сажотрус" входять різні суміші кристалів. Поліно-сажотрус укладається безпосередньо в топку. При горінні хімічні кристали, що входять до складу поліна-сажотруса, виділяють активні компоненти, які вступають в реакцію з нальотом на стінках димоходу. Після цього всі відкладення сажі і смоли з стінок димоходу висихають і стають крихкими, а потім обсипатися або виходять разом з димом під час наступної розтоплення прибору.

При регулярному використанні засобу для чищення "Поліно-сажотрус" у Вас не буде проблем з погіршенням тяги, буде гарна ефективність роботи опалювальної системи та не так швидко будуть зношуватися стінки димоходу.

Хороша якість і доступна ціна очищувача дозволять Вам зберегти чистоту опалювальної системи і високий ККД.

Очищувач знаходиться в упаковці і зручний як для перевезення, так і для зберігання.
Технічні характеристики
Артикул54667
БрендHansa
Вага1.1 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 01.11.2016
Додано: 06.06.2014
Ідентифікатор: 54667
Я
Я прживаю в селі. В мене стоять звичайні сельські грубки. Чи допоможе мені ваш товар? В грубках стала набагато менша тяга.
31 жовт. 2017 р., 19:49
ВідповістиПоскаржитися на СПАМ
САЖОТРУС
Уважаемая Мария, есть 2 вида очистителя "Полено-трубочист" - польского производства и литовского. Между польским и литовским очистителем есть большая разница - отличается качество и, соответственно, отличается цена. Если Вы в прошлом сезоне (при курсе евро 10,5) где-то видели "Полено-трубочист" по 80 грн., то это не был очиститель торговой марки HANSA. Будьте внимательны когда читаете этикетки!
24 лют. 2015 р., 15:25
ВідповістиПоскаржитися на СПАМ
М
бред, полено сажотруска стоит макисмум 80 грн
24 лют. 2015 р., 15:11
ВідповістиПоскаржитися на СПАМ
Aquatherm Kyiv 2024