Сталевий радіатор KERMI FKO22 500 * 800 бічне (1544 Вт)

Немає в наявності
Продавець: Ворн і К
Сталевий радіатор KERMI FKO22 500 * 800 бічне (1544 Вт)
Завдяки постійним нововведенням і розробкам, чотири роки тому з'явилися радіатори Kermi з підвищеними характеристиками продуктивності і економічності: термін їх нагріву знизився на чверть, витрата енергії зменшилася на 11 %, а сила випромінювання піднялася на 100 %, в ​​порівнянні з іншими панельними приладами опалення. Зверніть увагу на те, що такий результат був досягнутий за допомогою впровадження системи, що отримала назву Therm X2.
Щоб мати уявлення про роботу системи, потрібно трохи зануритися в конструкцію обладнання.
Сталеві, панельні радіатори Kermi представляють, з себе дві панелі об'єднані трубками, по яких циркулює теплоносій. У звичайних радіаторах підігрів ведеться рівномірно, іншими словами теплоносій надходить одночасно по обидва панелям. Чи не для кого не секрет що до Надавно часу, такий спосіб підігріву був найбільш раціональним.
Сталеві панельні радіатори Kermi, технології Therm X2, влаштовані таким чином, що теплоносій у них попередньо проходить передню панель, а тільки потім надходить у задню. І дійсно, через це вдається швидше нагріти передню частину радіатора а також збільшити інтенсивність випромінювання. В задню панель надходить трохи охолоджений теплоносій, вона нагрівається довше і не досягає такої, високої температури, як передня.
Це ніяк не недолік, а гідність, в цей час задня панель результативно виконує роль екрана, що запобігає втрати тепла і практично не витрачає, цінну енергію на нікому не бажаний підігрів стіни, як у інших опалювальних приладів.
Технічні характеристики
Артикул53780
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 29.04.2014
Додано: 29.04.2014
Ідентифікатор: 53780
Aquatherm Kyiv 2024