Конденсаційні котли NAVIEN NCN 25/32/40 кВт

Немає в наявності
Конденсаційні котли NAVIEN NCN 25/32/40 кВт
Компанія «Kyung Dong NAVIEN» представляє під маркою «NAVIEN» двоконтурний настінний газовий конденсаційний котел нового покоління - NAVIEN NCN Котел NAVIEN NCN відповідає всім нормам і стандартам, прийнятим на території України, і має відповідні сертифікати

Конденсаційні котли NAVIEN NCN - котли нового покоління.

Конденсаційні котли NAVIEN NCN відповідають усім сучасним вимогам щодо екологічної безпеки, економічності та енергоємності. Створені за передовими корейським і японським технологіям, можуть стати не тільки основою для ефективної та безпечної роботи системи опалення, але й істотно скоротити Ваші комунальні платежі.

Високий ККД - низька витрата газу! Екологічна чистота!

Конденсаційні котли NAVIEN NCN забезпечують дуже високий ККД досягає 98%, а при роботі в конденсаційному режимі Коефіцієнт Ефективності може доходити до 108%.

Така висока ефективність обумовлена ​​конструкцією котлів, завдяки якій приховане тепло водяної пари, що утворюється при згоранні газу, залишається в казані, а не втрачається при димовидаленні.

При незмінному тепловому комфорті і постійній витраті гарячої води в будинку, конденсаційні котли дозволяє знизити витрату газу до 30% і зменшити обсяг шкідливих вихлопів до70%, в порівнянні з традиційними газовими котлами.

Основні функції та особливості котлів NAVIEN NCN

Високоефективний конденсаційний теплообменнікNAVIEN NCN
Пальник попереднього змішування газоповітряної суміші з широким діапазоном модуляції теплової потужності 30-100%
Автоматичне регулювання швидкості обертання вентилятора
Система захисту від замерзання
Можливість зміни вибігу циркуляційного насоса
Режим попереднього нагрівання гарячої господарської води
Антициклічне обмеження в режимі опалення
Автодіагностика
Надійність, довговічність, компактність, і невелика вага
Низький рівень шуму
Унікальна система контролю та защітиNAVIEN NCN
Простота в обслуговуванні та управлінні
Вбудований електронний контролер з цифровою системою аналізу та подачі інформації
Рідкокристалічний дисплей на панелі управління котла
Програмований дистанційний пульт з рідкокристалічним цифровим дисплеєм і підсвічуванням екрану поставляється в комплекті з котлом
Можливість встановлення таймера, що забезпечує найбільш оптимальну роботу котла в економічному режимі
Еквітермічний (погодозалежний) режим роботи котла
Котли бездоганно працюють навіть при частих перепадах напруги мережі в межах ± 30% від 230 у
Котли можуть працювати, як на природному, так і на зрідженому газі

Система димовидалення.

Широка пропозиція спеціальних димоходів для настінних конденсаційних котлів дозволяє змонтувати як вертикальну, так і горизонтальну систему димовидалення. Максимальна загальна довжина роздільної системи димовидалення може досягати 110м. Температура відхідних димових газів у конденсаційних котлів нижча, ніж у звичайних газових. Дана перевага дозволяє монтувати систему димовидалення у конденсаційних котлів з пластикових димових труб, що істотно знижує витрати, тому що пластикові труби дешевше металевих.

Дистанційний пульт управління.

Завдяки використанню дистанційного пульта керування з вбудованим кімнатним датчиком температури досягається високий рівень комфорту при економічній роботі котла. Пульт дозволяє не тільки дистанційно керувати котлом, змінювати налаштування і режими роботи котла, а й підтримувати задану температуру в приміщенні. Дистанційний пульт є також і програматором, за допомогою якого можна задати погодинну регулювання температури системи опалення в автоматичному режимі.

Система еквітермічного (погодозавісімого) регулювання.

Робота котла з використанням погодозалежною регулювання є найбільш оптимальним режимом роботи, як з точки зору економії, так і комфорту. Це режим автоматичної підтримки заданої кімнатної температури незалежно від температури на вулиці. Для роботи конденсаційних котлів NAVIEN NCN у цьому режимі не треба встановлювати додатковий еквітермічний регулятор, тому що дана функція вже інтегрована в плату управління котла. Досить встановити на вулиці датчик зовнішньої температури і з'єднати його з котлом.
Технічні характеристики
Артикул36599
Вага38 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 09.02.2017
Ідентифікатор: 36599

Інші пропозиції товарів і послуг

Aquatherm Kyiv 2024