Настінні газові котли NAVIEN Ace ATMO 13/16/20/24 кВт

Немає в наявності
Настінні газові котли NAVIEN Ace ATMO 13/16/20/24 кВт
Компанія «Kyung Dong NAVIEN» представляє під маркою «NAVIEN» двоконтурний настінний газовий котел з відкритою камерою згоряння, адаптований до українських умов експлуатації і що володіє вдалим співвідношенням «ціна - якість». Котли NAVIEN без проблем працюють в наших умовах. Їм не страшні низький тиск газу і води, вони без зусиль справляються з перепадами напруги в мережі. Роботу котлів NAVIEN характеризують тривалий термін експлуатації і економічна витрата газу. Котли NAVIEN відповідають всім нормам і стандартам, прийнятим на території України, і мають відповідні сертифікати.
Система захисту від замерзання.

При падінні температури в приміщенні, в котлі автоматично спрацьовує система захисту від замерзання. Якщо температура опалювальної води опускається нижче 10 ° С, автоматично запускається циркуляційний насос, забезпечуючи постійну циркуляцію теплоносія в системі опалення. При падінні температури опалювальної води нижче 6 ° С, автоматично включається пальник і прогріває теплоносій до 21 ° С.

Безпечна і бездоганна робота котла при частих коливаннях напруги в електромережі.

Чіп SMPS (імпульсний джерело живлення) на мікропроцесорі захищає котел від перепадів напруги в електромережі в межах ± 30% від 230В. Котел при цьому працює без збоїв і зупинок, завдяки чому продовжується термін його експлуатації і запобігають поломки, пов'язані з нестабільною напругою

Можливість користуватися опаленням і гарячою водою при низькому вхідному тиску газу в системі газопроводу.

Котел стабільно і безпечно функціонує при тиску газу 4 мбар (40 мм водяного стовпа).

Можливість користуватися гарячою водою при низькому вхідному тиску води в системі водопроводу.

Котел стабільно працює при падінні вхідного тиску води до 0,1 бару, завдяки чому його можна використовувати в житлових приміщеннях зі слабким напором води в системі водопроводу, а також при частих перепадах тиску в системі водопостачання.

Виняткова технологія обігріву - постійна адаптація до умов приміщення.

Виносний пульт управління котлом з вбудованим датчиком температури дозволяє не тільки ощадливо витрачати газ і скорочувати витрати на опалення, а й постійно автоматично підтримує задану комфортну температуру в опалювальному приміщенні.
Технічні характеристики
Артикул36597
Вага26 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 09.02.2017
Ідентифікатор: 36597

Інші пропозиції товарів і послуг

Теплоізоляція