Проектування, монтаж, налагодження систем енергозбереження: сонячні колектори.

Немає в наявності
Продавець: Ритм-Сервіс
Проектування, монтаж, налагодження систем енергозбереження: сонячні колектори.
Проектування, монтаж, наладка абсолютно безпечних систем енергозбереження: сонячні колектора (теплота і гаряча вода цілий рік безкоштовно).

Проектування, монтаж, наладка абсолютно безпечних систем енергозбереження: сонячні колектора (теплота і гаряча вода цілий рік безкоштовно без шкоди здоров'ю та довкіллю!), Теплові насоси (ефективне перетворення електричної енергії та природної енергії води, землі і повітря в теплову), фотовольтаїка (перетворює сонячну енергію в електрику!)

Плоский сонячний колектор: загальні описи
Плоский сонячний колектор найбільш поширений тип сонячних колекторів, які застосовуються в геліосистемах у всьому світі. Плоский колектор застосовуються в системах для підігріву води і для підтримки опалення.

Плоскі сонячні колектори в групі на даху Перевагою плоского сонячного колектора є відносна простота конструкції, яка дозволяє здешевити систему при досить високих показниках продуктивності і надійності. Недоліком можна назвати високі теплові втрати, які знижують показники вироблення теплової енергії при низькій температурі повітря. Конструктивно плоский колектор виконаний у вигляді прямокутної пластини. У теплоізольованому корпус е колектора знаходиться основний елемент - абсорбер (поглинаюча пластина). До абсорберу припаяні трубки. Матеріал абсорбера і трубок може бути різним, як правило, застосовуються метали з хорошими теплопровідними характеристиками, такі як мідь і алюміній. Зверху поглинаюча пластина закрита прозорою ізоляцією. Для цього застосовують загартоване скло з низьким вмістом оксидів заліза. Це сприяє більшому проникненню сонячної енергії на пластину.
Принцип дії плоского сонячного колектора
Під впливом сонячного випромінювання на поверхні абсорбера сонячного колектора відбувається поглинання сонячної теплової енергії, в результаті, що поглинає пластина розігрівається, а перекачується через трубки теплоносій відбирає отримане тепло. Селективне покриття, яке наноситься на пластину абсорбера, дозволяє поглинати максимально можливу кількість теплової сонячної енергії, при цьому назад ця енергія майже не випромінюється. Прозора ізоляція (скло) і теплоізоляційний шар покликані знизити втрати теплової енергії. Залежно від необхідної потреби в гарячій воді та опалення розраховується оптимальна кількість плоских сонячних колекторів, які об'єднуються в групи і працюють в одній системі. Кількість нагрітої води і її температура за добу залежать від різних факторів таких як: висота сонця над горизонтом, ясність дня, температура повітря, температура холодної води в магістралі, що подає, фактична витрата гарячої води, конфігурація системи і т.д.
Технічні характеристики
Артикул36042
БрендFerroli
Умови постачання
Доставкадоставка по регіону
Наявність на складінеобхідно замовляти
Оновлення: 06.10.2014
Ідентифікатор: 36042
Aquatherm Kyiv 2024