Монтаж, налагодження систем контролю загазованості приміщень

Немає в наявності
Продавець: Ритм-Сервіс
Монтаж, налагодження систем контролю загазованості приміщень
СИСТЕМИ КОНТРОЛЮ ТА АВТОМАТИЗАЦІЇ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ (виписка з інструкції з охорони праці)
Монтаж, налагодження й ремонт систем контролю, управління зв'язку та оповіщення
 Розміщення систем контролю і управління, а також зв'язку і сповіщення здійснюється в місцях, зручних і безпечних для обслуговування. У цих місцях повинні бути виключені вібрація, забруднення продуктами технології, механічні та інші шкідливі впливи, що впливають на точність, надійність і швидкодію системи.

При цьому передбачаються заходи і засоби демонтажу систем і їх елементів без розгерметизації устаткування і трубопроводів.

 Запірна регулююча арматура, виконавчі механізми, що у схемах контролю і управління технологічними процесами, після ремонту і перед установкою за місцем повинні проходити періодичні випробування на швидкодію, міцність і щільність закриття з оформленням актів та записом у паспорті, журналі. Періодичність випробувань регламентується.

 Роботи з монтажу, налагодження, ремонту, регулюванню і випробуванню систем контролю і управління, зв'язку та оповіщення повинні виключати іскроутворення. На проведення таких робіт у вибухонебезпечних зонах оформлюється наряд-допуск, розробляються заходи, що забезпечують безпеку організації і проведення робіт.

Забороняється проведення монтажних, налагоджувальних і ремонтних робіт в умовах загазованості.

При знятті засобів контролю та управління, зв'язку та оповіщення в ремонт, наладку або перевірку повинна проводитися негайна заміна знятих засобів на ідентичні за всіма параметрами.

 Ремонт вибухозахищеного електрообладнання повинен здійснюватися відповідно до вимог РД 16.407-87 "Ремонт вибухозахищеного та рудникового електрообладнання", системою техобслуговування і ремонту систем вимірювання та автоматизації та іншої чинної нормативно-технічною документацією.

 Автоматичне пожежогасіння передбачається згідно з галузевим переліком.

 Електрична пожежна сигналізація повинна бути у всіх виробничих приміщеннях.
Технічні характеристики
Артикул36041
БрендBuderus
Умови постачання
Доставкадоставка по регіону
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 14.08.2014
Ідентифікатор: 36041
Aquatherm Kyiv 2024