омбінований твердопаливний котел «Ретра-4М Дуо» від 25-1000 кВт

Немає в наявності
Продавець: Ретра
омбінований твердопаливний котел «Ретра-4М Дуо» від 25-1000 кВт
Комбінований твердопаливний котел Ретра-4М пристосований до роботи в двох режимах:
1.Автоматичної подачі дрібнофракційного палива у вигляді пелет з різних сортів деревини, торфу, лушпиння соняшникового насіння, а також шроту, ріпакової фузи, тріски, тирси, соломи тощо
2.Ручного завантаження дров, вугілля, торфобрикету, пакетованій соломи та іншої крупнофракціонної сировини.

Переваги:
дві топки: верхня для спалювання великих форм палива, нижня - для спалювання за допомогою ретортного (пелетного) пальника дрібного палива
робота в ручному та автоматичному режимі
збільшений обсяг бункера забезпечує безперервну роботу котла до 3-5 діб
подвійний захист від займання в шнеку.

Опис
Унікальні твердопаливні котли Ретра-4М призначені для роботи як на звичайному паливі (дрова, вугілля), так і на торф'яних, дерев'яних гранулах (пеллетах) і на вугіллі малої фракції для чого додатково обладнані пеллетной пальником. Подача в пелетний пальник здійснюється за допомогою шнека з місткого бункера. Для максимально ефективного згоряння пелет пальник обдувається вентилятором. Процес подачі і горіння регулюється спеціальною системою управління.

У першому режимі роботи котла завантаження відбувається через завантажувальний люк. Процес ефективного згоряння в топці здійснюється завдяки інтенсивній подачі повітря по периметру камери. При цьому утворюється «повітряний кокон» навколо палива. Газ, який не згорів у топці через нестачу повітря, догорає завдяки подачі вторинного повітря. Цим забезпечується високий коефіцієнт корисної дії.

У другому режимі завантаження пелет і іншого дрібнофракційного палива здійснюється автоматично з бункера гвинтовим шнеком, що приводиться в дію мотор-редуктором, до пелетного пальника. Максимально ефективне згорання в пелетному пальнику забезпечується завдяки обдуву повітрям, який здійснюється вентилятором. Робота шнекового транспортера і вентилятора контролюється мікропроцесорним терморегулятором.

Принцип роботи автоматики
Під час і після завантаження автоматикою необхідної порції палива в пальник вентилятор заданий час інтенсивно нагнітає повітря для досягнення стабільної температури горіння. Цей цикл повторюється поки температура води в котлі не підніметься до заданих на терморегулятор базових значень. Після цього автоматика переходить в режим підтримки. При падінні температури до заданого мінімального рівня (рекомендується: 40-45 °С) знову відбувається автоматичне завантаження палива з бункера і включення вентилятора і цикл роботи котла повторюється знову. У разі досягнення температурного значення заданого максимального рівня (рекомендується: 85-90 °С) автоматика відключає подачу палива і вентилятор, переходить в стан підтримки. Також терморегулятор здатний управляти роботою насоса центрального опалення відповідно до заданих параметрів.
Технічні характеристики
Артикул31924
Вага455 кг
Вага нетто455 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 01.03.2019
Ідентифікатор: 31924
Aquatherm Kyiv 2024