Підмотування ущільнювальна нитка «Рекорд®»Довжина нитки 50м. Макс. діаметр з'єднання 6 дюймів

Немає в наявності
Продавець: Еней 2005
Підмотування ущільнювальна нитка «Рекорд®»Довжина нитки 50м. Макс. діаметр з'єднання 6 дюймів
Застосовується не тільки для металевих і пластикових труб.
Довжина нитки, метри: 50
Макс. діаметр з'єднання, дюйм: 6.
Можна ущільнити: 35 1"-сполук.
Мін. температура монтажу: без обмежень.
Склад інформації на упаковці: інструкція з ілюстраціями, інформація про виробника, штрих-код EAN-13. Варіанти упаковки: блістер або зіп-пакет (zip-пакет під замовлення). Дозволяє отримувати герметичне з'єднання в короткий час, отриманий результат легко відтворити на серійної основі.
Підмотування для труб Рекорд® являє собою некрученый капроновий шнур, що складається з 280-ти ультратонких поліамідних волокон, насичених кремнийорганической пастою. Завдяки властивостям матеріалів забезпечується надійна герметизація фітингів протягом тривалого терміну служби. Матеріал ущільнення не взаємодіє з гарячою та холодною водою. Особливою якістю підмотки «Рекорд» є стійкість до висихання і протидію корозії на поверхні різьби, що забезпечує можливість розбирання з'єднання навіть після тривалого часу після монтажу. Ущільнювальний матеріал готовий до використання - все в одній упаковці. Матеріал може бути використаний на забруднення або грубо нарізаною різьбі. Матеріал може бути використаний на гладкій різьбленні і при вузьких зазорах
Продукт повністю синтетичний, не містить матеріалів рослинного походження, отже, має в десятки разів меншу гігроскопічність, не схильний до розбухання. Може застосовуватися на крихких і тонкостінних різьбі без загрози їх руйнування. Миттєва герметизація - немає необхідності чекати, коли склад висохне.
Дозволяється застосування в системах з питною водою, природним і зрідженим газом. Хімічна стійкість до спиртів, у тому числі опалювальним антифризам.
Матеріал можна використовувати на мокрій різьбленні або при низькій температурі повітря, коли використання інших способів ускладнене. Нитка здатна серйозно протидіяти корозії. Просто і чисто працювати: нитка легко намотується, немає необхідності відмивати інструмент, руки і навколишній простір.
Ущільнення стійке до вібрації і ударів, температурних перепадів. Ущільнення зберігає герметичність під час регулювання (здатність волокон до перерозподілу на різьбленні дозволяє відвертати фітінг без втрати герметичності або вивертати без загрози руйнування на кут до 180°С).
Очевидна простота використання і висока надійність ущільнення при низькій вартості матеріалу.
Продукт максимально ефективний в самих різних умовах і діапазонах роботи: у водопроводах холодної та гарячої води, тепломережі з температурою до 120°С, в різьбових з'єднаннях систем подачі природного газу, стисненого повітря.
Намотав - закрутив - відрегулював - готово!
Технічні характеристики
Артикул31795
Вага0.1 кг
Вага нетто0.1 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 12.10.2015
Ідентифікатор: 31795
Aquatherm Kyiv 2024