тепловий насос

Немає в наявності
Продавець: Фаетон
тепловий насос
Традиційно різні інженерні системи житла призначалися для виконання однієї функції. І тільки з появою теплових насосів повітря-вода» у виробників Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Daikin, GREE, Cooper&Hunter, LG, Sakata, Midea, Idea, Buderus... з'явилася можливість від однієї установки отримати повноцінне опалення приміщення, гаряче водопостачання, підігрів води в басейні і кондиціювання повітря...
Переваги для Вас і Вашого будинку при такій централізації наступні:
незалежність від цін на газ, тверде та рідке паливо.
мінімальне енергоспоживання, (навіть при низьких температурах повітря - 25°C., ККД теплового насоса не опускається нижче 250%)
відсутність витрат на буріння свердловин та облаштування полів теплос'ема (така можливість є не на кожній ділянці). Уся зовнішня частина – це компактний блок теплообміну.
встановлення теплового насоса не вимагає тривалих і дорогих експертиз та погоджень.
висока живучість установки, гарантійний період експлуатації теплового насоса становить 3 роки, нормативний термін працездатності 13 років, в конструкції використовується мінімум тертьових деталей.
безпека житла забезпечена відсутністю вибухонебезпечних речовин і димоходів.
застосування для модернізації існуючих енерговитратних систем опалення.
Найбільш ефективне застосування теплових насосів в поєднанні з системами опалення "тепла підлога" та системами опалення, оснащеними фанкойлами.
Технічні характеристики
Артикул31148
БрендMitsubishi Electric
Умови постачання
Доставкадоставка по місту
Наявність на складінеобхідно замовляти
Оновлення: 22.02.2022
Ідентифікатор: 31148
Теплоізоляція