Котли газові водогрійні "ПАЛІЙ" -12,5 / 12,5 В

Немає в наявності
Котли газові водогрійні "ПАЛІЙ" -12,5 / 12,5 В
Призначений для опалення приватних будинків, промислових приміщень та приміщень загального призначення, обладнаних системами водяного опалення з природною і примусовою циркуляцією теплоносія.
Керування роботою котла здійснюється автоматикою безпеки з газовим клапаном GV 31 виробництва фірми «MERTIK MAXITROL», Німеччина або газовим клапаном 630 EVROSIT фірми «SIT», Італія, яка забезпечує безпеку роботи і простоту управління котлом і підтримує постійну температуру теплоносія в діапазоні від 35 ° С до 85 ° С. Аварійне відключення газу від пальників відбувається при будь-якому порушенні в роботі котла (зникнення газу, зникнення тяги, перегрів води).
У газопальникових пристроїв використовується пальник з нержавіючої сталі МС-50 виробництва Угорщини, що гарантує довговічну і надійну роботу котла.
Завдяки використанню при виготовленні теплообмінника котла жаротрубного пучка, виконаного з котельних безшовних труб, забезпечується довговічна і високопродуктивна робота виробу.
Особливістю конструкції котла є наявність контуру гарячого водопостачання, виконаного у вигляді змійовика у водному просторі теплообмінника (контур ГВП котла можна не задіяти), що дозволяє отримувати теплу воду для господарських потреб.
Вбудовані в передню панель термометр і манометр дозволяють постійно контролювати відповідно температуру і тиск теплоносія в системі опалення.
Котел є високо продуктивним з відмінними характеристиками, а якісне виготовлення гарантує довговічне використання.
Компактні розміри і сучасний дизайн котла дозволить йому гармонійно вписатися в інтер'єр Вашого будинку або офісу.
Технічні характеристики
Артикул28258
Оновлення: 29.05.2013
Ідентифікатор: 28258
Aquatherm Kyiv 2024