Анонс новинки нової лінійки керамічних обігрівачів від виробника ТМ УКРОП
Андрій Проц

Анонс новинки нової лінійки керамічних обігрівачів від виробника ТМ УКРОП

Ринок давно чекав гідну альтернативу обігрівачів Венеція дефіцитних в сезон. Зустрічайте новинку - аналог Венеція ПКК 700 - поки прототип - керамічний біо-конвектор УКРОП БІО-К 700ВП в ПРЕМІУМ КОРПУСІ і дуже цікавою ціною! Представляємо перші робочі фото прототипу - керамічний обігрівач біо-конвектор УКРОП БІО-К 700ВП в якісному корпусі і збірці Преміум-класу. Виробник обіцяє дати дуже цікаву роздрібну ціну в середньому або трохи вище середнього сегмента і привабливу для дилерів систему знижок.

Новинка випускається з габаритами 60 * 60 * 5 см, додатково може бути оснащена вбудованим цифровим терморегулятором з або без тижневого програматора. Обігрівач з подвійним теном: лицьова керамічна панель потужністю 400-424 Вт гріє м'яким інфрачервоним теплом предмети, стіни і повітряний тен у вигляді керамічної панелі в середині в корпусі потужністю 400-424 Вт, який м'яко прогріває повітря, не спалюючи кисень і не висушуючи його.

Біо-конвектор призначений для основного обігріву площі від 7 до 14 кв.м. при висоті стелю 2,5-2,7 м і хорошої теплоізоляції згідно будівельних норм. Якщо вам сподобалася якість - тисніть лайк під статтею і розкажіть друзям, партнерам, колегам!

Асортимент керамічних панелей планується:
керамічні біо-конвектори з подвійним теном: 700, 1400 Ватт.
керамічні панелі: від 400 до 1000 Ватт.
можливі і інші варіації
Перша партія планується на початок весни 2019 року.

Для найперших доларів - очікуються дуже приємні перші знижки.

Щоб забронювати кращі ціни
потрібно відправити нам запит.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 8919
Теплоізоляція