Нова розробка ОВЕН – кімнатний термостат BIONEY
ВО ОВЕН

Нова розробка ОВЕН – кімнатний термостат BIONEY

Компанія ОВЕН пропонує нову розробку – кімнатний термостат BIONEY, старт продажу якого планується восени 2018 року.

BIONEY – це кімнатний термостат від вітчизняного виробника, що має багаторічний досвід роботи у сфері виробництва обладнання для автоматизації. Пристрій дає можливість користувачеві віддалено керувати опалювальним котлом свого будинку або квартири з будь-якого телефону або планшета.
 
Термостат може керувати як одним, так і двома котлами одночасно. Наприклад, можна опалювати своє житло вдень газовим котлом, а вночі – електричним за «нічним тарифом», що дозволить максимально заощаджувати на оплаті за тепло. Як відомо, саме оплата за опалення складає велику частину комунальних платежів. Термостат дозволить зменшити ці витрати за рахунок оптимізації роботи котла і, відповідно, зменшення витрати газу та/або електроенергії.
 
У термостаті передбачено декілька режимів роботи: «Комфорт», «Эконом», «Антизамерзание» і «Недельное расписание». Для кожного з цих режимів користувач може встановлювати температуру в приміщенні, яка буде підтримуватися термостатом. Вимірювання температури в приміщенні здійснюється датчиком температури, який вмонтовано в термостат, але можна використовувати зовнішній датчик, що під’єднується до термостата.
 
Налаштування режимів роботи можна виконувати кнопками з лицьової панелі термостата, але зручніше це робити за допомогою додатку, який розроблено для мобільних пристроїв і користувач може безкоштовно завантажити на свій смартфон або планшет з Play Market або App Store. Додаток дозволяє не лише встановлювати режими роботи термостата, але й віддалено контролювати температуру в приміщенні. Зв'язок та керування термостатом здійснюється через домашню Wi-Fi-мережу.
 
Кімнатний термостат Bioney простий у монтажі та може керувати будь-яким газовим та/або електричним котлом, у яких передбачено можливість підмикання кімнатного термостата.
 
Якщо ви бажаєте докладніше дізнатися про кімнатний термостат BIONEY, зателефонуйте нам або надішліть листа за контактами, які вказано нижче.
 
 
Марцин Сергій Вікторович
Тел.: 057 720-XX-XX Показати телефон+380 57 720 9119, доб. 64-12
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 8609
Aquatherm Kyiv 2024