Модернізація лінійки високотемпературних термопар на основі КТМС ДТПХ145, 155 та 165

Модернізація лінійки високотемпературних термопар на основі КТМС ДТПХ145, 155 та 165

Компанія ОВЕН оголошує про модернізацію високотемпературних термопар на основі КТМС та початок продажу термопар лінійки ДТПХ145, 155 та 165 в захисних чохлах із корунду CER795 (раніше постачались в захисних чохлах із кераміки МКРц).

Моделі високотемпературних термопар на основі в КТМС в захисних чохлах із кераміки МКРц знято з виробництва і випускатися більше не будуть.

Моделі високотемпературних термопар на основі в КТМС в захисних чохлах із корунду CER795 Моделі високотемпературних термопар на основі в КТМС в захисних чохлах із корунду CER795
Рішення про перехід на виготовлення керамічної арматури для термопар моделей ДТПХ145, 155 та 165 із високочистого оксиду алюмінію зумовлено високими експлуатаційними та міцнісними характеристиками корунду.

Переваги корундових чохлів перед чохлами із кераміки МКРц:

- висока міцність та твердість корундового чохла;
- висока швидкість реакції датчика на змінення температури (завдяки тому, що значення теплопровідності корунду CER795 можна порівняти з теплопровідністю сталі 12Х18Н10Т);
- кращі показники зносостійкості та міцності, у тому числі під час роботи в області високих температур;
- підвищена стійкість до впливу корозії, в тому числі під час роботи в області високих температур.

Термопари на основі КТМС ДТПХ145, 155 та 165 в корундових чохлах призначені для вимірювання високих температур в печах різного типу (нагрівальні печі, печі термообробки, в тому числі муфельні тощо), а також в котельних агрегатах ТЕС та ТЕЦ.

Термоперетворювачі із захисною арматурою із кераміки постачаються в упаковці (ящик). В один ящик вміщується до 4 термопар. Окремо замовляти ящики не потрібно.

Докладніше про високотемпературні термопари на основі КТМС читайте на сайті компанії ОВЕН.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 8470
Aquatherm Kyiv 2024