У жовтні пройде ювілейна виставка Aquatherm Baku 2017
Iteca Caspian

У жовтні пройде ювілейна виставка Aquatherm Baku 2017

Aqua-Therm Baku 2017
З 18 по 21 жовтня в Баку Експо Центрі пройде 10-я Ювілейна Міжнародна Виставка «Опалення, Вентиляція, Кондиціонування, Водопостачання, Сантехніка, Технології з охорони навколишнього середовища, Басейни і Відновлювана Енергія» Aquatherm Baku 2017. За роки проведення виставка зарекомендувала себе як ідеальне місце для зустрічі професіоналів HVAC галузей, для пошуку нових партнерів і укладення вигідних контрактів, для просування бізнесу на Каспійському і Кавказькому ринках. Щорічно виставку відвідують тисячі зацікавлених відвідувачів (у минулому році кількість відвідувань склала 8085 чоловік, професіонали галузі склали 93%, 67% учасників встановили нові ділові контакти).

Виставка в цьому році збере компанії з Азербайджану, Кувейту, Туреччини, Франції та інших країн. На даний момент у списку учасників виставки такі компанії, як: Euroclima, Yusiko, BestTechniK, Azertexnolayn, Alarko Carrier Sanayi ve Ticaret, Egeplast Ege Plastik, Turan Makinе, Termo ISI, Polymart, Ultratek, Сумгаїтський Технологічний Парк, Kaskad - Hidro, Lenkaran Mexanikleshtirm, Yetsan Pazarlama Isi Sistemleri і інші. У цьому році до постійних учасників виставки приєдналися нові компанії, серед яких Sabkond (Азербайджан), Termoklimat (Азербайджан), AquaLink (Азербайджан), Frisquet (Франція), Coolex (Кувейт) та інші.

Компанії-учасники на Aquatherm Baku 2017 представлять вентиляційні, каналізаційні системи, гідранти, трубопровідну арматуру, комбі, опалювальні системи, труби, фітинги, радіатори, бойлери, насоси, а також насосні станції, водонагрівачі та багато іншого. На виставці буде представлений широкий асортимент як побутових, так і промислових кондиціонерів від різних виробників. Також серед новинок будуть представлені IT технології з дистанційного управління мікрокліматом у приміщеннях. Серед представлених брендів, які добре зарекомендували себе, такі марки, як: AUX, Arcelik, Alarko, Ecostar, Immergas, Mitsubishi, Sime.

Роботу Aquatherm Baku 2017 буде супроводжувати ділова програма. Так, вперше в рамках виставки організатори планують проведення b2b зустрічей між учасниками виставки та місцевими дистриб'юторами. Також у зустрічах візьмуть участь компанії, задіяні в проектах міського соціального житлового будівництва.

Виставка пройде за офіційної підтримки Фонду Заохочення Експорту та Інвестицій в Азербайджані AZPROMO і Національної Конфедерації Організацій Підприємців Азербайджанської Республіки ASK. Організаторами заходу є Iteca Caspian і ITE Group і її партнери - EUF (Туреччина), ITE Gulf (ОАЕ), ITE China (Китай), активно залучають міжнародні компанії до участі в азербайджанській виставці.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 8282
Теплоізоляція