Новинка: Печі для лазні KLOVER
Сауны камины Дмитрий
Печі для лазні KLOVER

Новинка: Печі для лазні KLOVER

Самі творці печей для лазні KLOVER з Італії порівнюють свої вироби з легендарним Мерседесом, настільки вони висококласні, якісні та високотехнологічні. Споживачі ж ні з чим їх не порівнюють, а просто насолоджуються виходить від них жаром і естетично привабливим зовнішнім виглядом. Печі KLOVER можуть використовуватися як для традиційної вологої російської лазні, так і для сухої фінської сауни. До основних переваг печей KLOVER відносять:
· Використання котельної жароміцної, окалінастойкой стали марки Cr13Мо4-5т товщиною 5 мм, яка має температуру робочого режиму 800С;
· Застосування сучасного лазерного обладнання для всіх технологічних процесів виготовлення печі;
· Система управління рівномірної подачі повітря для горіння в поєднанні з герметичністю корпусу і розсікачем полум'я дозволяє нагрівати банний камінь до 480С;
· Конструктивні особливості дозволяє підключати печі до димохідним системам зі сталі, вогнетривкої цегли, сендвіч-труб;
· Використання натурального каменю для облицювання, який не тільки виконує захисну функцію, а й акумулює тепло;
· Конструкцією печі передбачено підключення димаря з трьох сторін;
· Економічність;
· Високий рівень пожежної;
· Гарантований виробником термін безперебійної роботи - 5 років, а при дотриманні всіх правил експлуатації піч прослужить до 20 років.
Модельний ряд продукції KLOVER представлений печами потужність від 16 до 40 кВт, які можуть працювати в лазнях розміром від 8 до 52 м2. У найбільших моделях завантаження банного каменю становить 250 кг, що дозволяє отримувати розігрів до 480С. Жароміцне камінне скло дарує не тільки тепло, але естетичне задоволення від споглядання живого вогню.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 7931
Aquatherm Kyiv 2024