Розширення асортименту - кондуктометричні датчики

Розширення асортименту - кондуктометричні датчики

Компанія ОВЕН рада запропонувати своїм клієнтам кондуктометричні датчики.

Переваги кондуктометричних датчиків ОВЕН:
• компактність;
• фіксуючі шайби забезпечують виключення схльостування електродів;
• зручне гвинтове з'єднання для підключення проводів;
• вигідне поєднання ціни та якості;
• широкий спектр областей застосування.

Принцип дії одноелектродних датчиків заснований на зміні електропровідності між загальним і сигнальним електродами в залежності від рівня рідини.

Багатоелектродні датчики одночасно можуть контролювати більше одного рівня.

У металевих резервуарах кількість застосовуваних для вимірювання сигнальних електродів відповідає числу вимірюваних рівнів, а загальним електродом служить стінка резервуара. У неметалічних резервуарах кількість електродів повинно бути на один більше, ніж число сігналізіруемих рівнів, оскільки один з них служить в якості загального електрода.

При заповненні ємності, електроди стикаються з робочим середовищем, електричне коло замикається між загальним і відповідним сигнальним електродом.

Споживач може вибрати необхідну довжину стрижня для конкретного застосування, компанія ОВЕН випускає стрижні (електроди) в виконаннях: 0,5 / 1,0 / 1,95 / 1,95 з адаптером / 2,5 / 3,0 / 3,5 / 4,0 м. Стрижні з адаптером довжиною 1,95 метра дозволяють збільшувати довжину електродів і забезпечують додаткову зручність при транспортуванні. Матеріал електродів - сталь нерж. 12Х18Н10Т.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 7835
Теплоізоляція