Компанія ОВЕН розробила галузеве рішення для автоматизації мікроклімату в свинокомплексах

Компанія ОВЕН розробила галузеве рішення для автоматизації мікроклімату в свинокомплексах

Компанія ОВЕН розробила автоматизовану систему управління мікрокліматом свинарського комплексу, яка буде цікава як фермерам, так і системним інтеграторам.
Система управління мікрокліматом представляє собою програмно-апаратний комплекс, що дозволяє забезпечити підтримання оптимальної температури і вологості в приміщеннях, контроль концентрації і відведення шкідливих газів, регулювання швидкості припливного повітря, переклад виконавчих механізмів в безпечне для тварин стан при виникненні аварійних ситуацій.
Програмно-апаратний комплекс включає в себе набір готових блоків і датчиків, перелік яких може варіюватися в залежності від вимог замовника.
До складу комплексу входять:
* блок управління мікрокліматом БУМ 10А;
* блок розширення БР 20А;
* блок керування охолодженням БУО;
* блок захисту двигунів БЗД.
Як датчики використовуються: датчик тиску ОВЕН ПД150 (для вимірювання перепаду тиску повітря), датчик температури ОВЕН ДТС125Л (для вимірювання температури повітря в приміщенні і температури зовнішнього повітря), датчик вологості і температури ОВЕН ПВТ100, датчики загазованості ОВЕН ПГ (для контролю концентрації аміаку, сірководню, вуглекислого газу).

У системі передбачена передача даних про хід технологічного процесу в єдину систему моніторингу підприємства.
Програмно-апаратний комплекс може працювати в трьох режимах: автоматичному, ручному і аварійному.

Система є гнучкою і дозволяє управляти периферією різних виробників, тому може застосовуватися як для модернізації вже існуючих систем, так і комплексної поставки обладнання для нових приміщень свинокомплексів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 7769
Aquatherm Kyiv 2024