Новинка — установки БІОС-Е
Установка в сборе в ж/б колодце

Новинка — установки БІОС-Е

Новинка! БІОС-Е, установка очищення стічних вод БІОС економ-класу
Обладнання - Очисні установки «БІОС»
Каналізаційні установки БІОС для біологічної очистки господарсько-побутових стічних вод стали ще доступнішими!

Підприємство «Еководтехніка» - розробник і виробник установок біологічної очистки господарсько-побутових стічних вод під торговою маркою «БІОС», цього року запустило у виробництво серію установок «БІОС-Е».

Установки «БІОС-Е» продуктивністю від 1 до 3 м3/добу монтуються в попередньо ізольовані залізобетонні кільця діаметром 1,5-2 м. До установки підводиться каналізаційний самопливний трубопровід діаметром 110 або 160 мм. У різних зонах установки БІОС-Е в присутності кисню відбуваються процеси біологічного очищення стічних вод, а потім очищені стічні води відводяться, найчастіше, у фільтруючий колодязь, фільтруючу траншею або на поля підземної фільтрації.

На етапі будівництва системи каналізування об'єкта буде потрібен підземний блок очищення установки БІОС-Е. Залежно від продуктивності.
Найменування БІОС-1Е
продук. - 1 м3/добу.
(без компресору) БІОС-2Е
продук. - 2 м3/добу.
(без компресору) БІОС-3Е
продук. - 3 м3/добу.
(без компресора)
На етапі введення об'єкту в експлуатацію необхідно доустановити компресор для подачі кисню на установку БІОС-Е.
Найменування Компресор SECON
(86-120 л/хв)
для установки БІОС-1Е Компресор SECON
(106-145 л/хв)
для установки БІОС-2Е Компресор SECON
(135-185 л/хв)
для установки БІОС-3Е
Як опція, може бути запропонований пульт з пристроями захисту компресору і сигналізації роботи установки БІОС-Е. Щит підбирається індивідуально.

І на завершення, для ефективної роботи установки БІОС-Е для очищення стічних вод необхідно зробити пусконалагоджувальні роботи. Пусконалагоджувальні роботи полягають у завантаженні активного мулу з інших працюючих очисних споруд, подачі на установку кисню від компресору і налаштуванні технологічних пристроїв установки БІОС-Е. Для цих робіт необхідно залучити фахівців підприємства "Еководтехніка" або сервісних партнерів. Вартість пусконалагоджувальних робіт визначається індивідуально в залежності від схеми каналізування об'єкту, продуктивності установки очищення стічних вод і віддаленості об'єкту.

Фахівцями підприємства виконується сервісне обслуговування установок БІОС-Е і систем каналізації об'єкту в цілому.

Будемо раді співпраці з Вами!

ВАЖЛИВО: Установки БІОС-Е, являють собою установки БІОС без зовнішньої захисної оболонки і монтуються в попередньо ізольовані залізобетонні кільця діаметром 1,5 м (БІОС-1Е і БІОС-2Е) і діаметром 2,0 м (БІОС-3Е).

Права на розробку належать компанії «Еководтехніка» і захищені державним патентом України № 64453А
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 7402
Aquatherm Kyiv 2024