Літня пропозиція. Мультизональні системи кондиціонування VRV / VRF. Перспективи та переваги експлуатації.

Літня пропозиція. Мультизональні системи кондиціонування VRV / VRF. Перспективи та переваги експлуатації.

Прекрасним рішенням, пропонованим фахівцями VENTBAZAR, при виборі варіанту кліматичного обладнання для офісних, комерційних, службових приміщень, в перевагу всім іншим, є мультизональна система кондиціонування VRV / VRF, яка по суті, реалізує принцип центрального кондиціонування і представляє собою більш ефективний варіант стандартної спліт-системи. У складі мультізональних систем є зовнішній блок і комплект розподілених по окремих приміщеннях внутрішніх блоків.
Переваги мультізональних VRV / VRF систем
• Зручність інтеграції комплектуючих до вимог приміщень: внутрішні блоки (касетні, настінні, канальні, підстельові або універсальні) підбираються по потужності і способу установки відносно до конкретних приміщень. Кількість внутрішніх блоків, що працюють з єдиним зовнішнім блоком, - десятки і сотні.
• Можливість управління роботою внутрішніх блоків: централізовано - з центрального пульта управління і індивідуально - за допомогою індивідуальних бездротових ПУ (пультів управління) для підтримки кліматичних умов в окремих приміщеннях.
• Чітка електронна система підтримки температури.
• Низький рівень шуму мультизональної системи охолодження дозволяє забезпечити комфортні умови всередині приміщень.
• Підключення всіх внутрішніх блоків в одну мережу через загальну систему трубопроводів спрощує монтаж і дозволить надалі розширювати систему.
• Енергоефективне рішення проблем опалення та холодопостачання приміщень і істотна економія енергоресурсів завдяки найсучаснішим технологічним і конструкційним досягнень.
• Можливість розміщення внутрішніх блоків з перепадом висот в десятки метрів дозволяє встановлювати внутрішні блоки на різних рівнях будівель.
• При високій продуктивності мультизональні системи VRV / VRF на відміну від фанкойлів використовують мінімальний витрата повітря.
Мультизональні системи VRV / VRF, як сучасне енергозберігаюче обладнання, істотно розширюють можливості систем кондиціонування і прекрасно підходять для кліматичних систем офісних будівель, торгово-розважальних центрів, супермаркетів, виробничих приміщень, адміністративних будівель і т.д.

Довідка: Запатентована компанією Daikin, система VRV - Variable Refrigerant Volume, в перекладі означає «змінний обсяг холодоагенту», тут терморегулюючий вентиль в кожному внутрішньому блоці контролює температуру і конкретні витрати холодоагенту.
Система VRF - Variable Refrigerant Flow, в перекладі означає «змінний потік холодоагенту» - відрізняється від VRV кількістю внутрішніх блоків, протяжністю траси трубопроводів, показниками енергоефективності, управлінням.
Системи VRV / VRF бувають двотрубними (всі блоки працюють в один і той же час тільки на охолодження або тільки на обігрів) або трехтрубними (окремі внутрішні блоки можуть в один і той же час працювати на охолодження, окремі - на обігрів).

Ознайомитися з моделями і їх характеристиками можна на сайті ventbazar.ua в розділі каталогу «Мультизональні системи (VRV / VRF)».
Наші консультанти детально проконсультують і кваліфіковано допоможуть знайти оптимальне енергоефективне рішення при підборі або розрахунку обладнання з урахуванням різних цінових пропозицій. При замовленні обладнання гарантована знижка.
Звертайтеся до нас за телефоном: 044-.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 7281
Aquatherm Kyiv 2024