Провітрювач ТвінФреш на складі
Проветриватель ТвинФреш.

Провітрювач ТвінФреш на складі

ПП Карофф інформує своїх клієнтів про появу на складі енергозберігаючих вентиляційних установок
ТВІНФРЕШ.
Роль вентиляції в нашому житті.
Повітря, яким ми дихаємо — де свіжість?
У вирі щоденного життя ми, як правило, мало замислюємося скільки часу проводимо в закритих приміщеннях — будинках, офісах, адміністративних будівлях, медичних установах і т. д. І весь цей час ми дихаємо разом з оточуючими, вдихаючи обмежений об’єм повітря сумнівної чистоти і свіжості. При цьому погане самопочуття, втома, головний біль та інші неприємні симптоми — перші свідчення негативного впливу на організм забрудненого несвіжого повітря, які ми рідко пов’язуємо саме з його впливом.
Для людського організму атмосферне повітря грає виключно важливу роль, так як обмін речовин відбувається завдяки окисленню — з’єднанню хімічних речовин з киснем, що приносяться кров’ю. За відсутності кисню процес окислення припиняється, і життя організму зупиняється. Тому людині життєво необхідно постійно дбати про чистоту і свіжість повітря, яким він дихає.
Повітря, яке наповнює квартири та приміщення, містить велику кількість бактерій і пилу, всіляких парів, газів та інших відходів життєдіяльності «великого міста» і людей, що призводить до високої концентрації його забруднення. Чи варто говорити, що, вдихаючи таке повітря у власному будинку, ми швидше шкодимо своєму здоров’ю, ніж споживаємо достатню кількість кисню для нормальної життєдіяльності.
У полоні у власних будинків.
У будь-якому житловому приміщенні в повітрі постійно присутні мікрочастинки і елементи різного роду, які створюють певну ступінь забруднення. При наявності хорошої вентиляції і постійного повітрообміну їх концентрація не перевищує допустиму норму і не становить серйозної небезпеки для здоров’я людини. Але ситуація кардинально змінюється, коли мешканці, в бажанні максимально утеплити свої будинки, бездумно ізолюють всі можливі канали природного повітрообміну — застекляют балкони, утеплюють фасади, ущільнюють віконні рами, дверні отвори, закривають всі щілини і перекривають вентиляційні канали. У підсумку, сучасні будинки з цегли та бетону, оснащені склопакетами, металевими вхідними дверима, додатковим зовнішнім утепленням і т. п. являють собою практично герметичну конструкцію. Прагнення до зниження тепловтрат і витрат на енергоносії призвели до майже досконалої ізоляції жител, в яких повітрю заблокували будь-яку можливість переміщення та обміну. При цьому системи природної вентиляції не в змозі забезпечити достатній повітрообмін, в результаті чого щільно закритий будинок просто "не дихає". Добре теплоізольовані та закупорені в металопластикові вікна приміщення не можуть самі позбавлятися від зайвої вологи, в результаті в приміщенні з’являються різні запахи, накопичується затхле повітря, зайва волога, різні забруднювачі, встановлюється смердючий дух каналізації і навіть заводиться цвіль. Мікроклімат такого будинку стає шкідливим як для людей, що живуть у ньому, так і для самого будинку.
Повітря у вашому будинку — погляд під мікроскопом.
У будь-якій будівлі існує як мінімум два джерела забруднення. Першим джерелом є будівельні матеріали, що застосовуються при зведенні будівлі, що дають більше 50 % всіх забруднень. Другим джерелом забруднень стають безпосередньо люди і їх життєдіяльність в будівлі.
В повітрі приміщення завжди містяться в зваженому стані різні тверді частинки і мікроорганізми, які заносяться в будинок людиною, тваринами, а також проникають в нього з знаходяться в поганому стані вентиляційних шахт і повітроводів. У погано провітрюваних приміщеннях ці мікроорганізми можуть викликати неприємний запах, відчуття дискомфорту, легкого нездужання у вигляді нападів чхання, а то і приводити до появи різних бактеріальних інфекцій.
Забруднювачами повітря житлових і побутових приміщень також є виділення різних хімічних речовин, які використовуються в косметиці і шампунях, чистячих і миючих засобах, пил, пара, тютюновий дим, газ формальдегід, який виділяється в повітря з синтетичних килимів, пенополиуретановой ізоляції, матеріалів обробки приміщення, з меблів, шкідливі хімічні сполуки, що виділяються побутовими приладами, концентрований вуглекислий газ і газ радон, що виділяється з грунту — і це далеко не повний перелік існуючих забруднювачів.
У результаті в будинку з закритими вікнами відчувається задуха, повітря стає спертим, підвищується температура і вологість, що в кінцевому рахунку викликає загальне нездужання, відчуття слабкості, швидку стомлюваність, поганий сон і інші симптоми у його мешканців.
При цьому "страждає" також і саме приміщення — збільшується обсяг конденсату на склопакетах і дзеркалах, з’являється грибок і цвіль у ванній кімнаті або кухні, відчувається запах вогкості.
Кватирка — це не рішення.
Частковим вирішенням проблеми забруднення повітря в приміщенні є створення природного повітрообміну через віконне провітрювання. Але і тут виникає ряд незручних нюансів. Провітрювання через відкриття вікон призводить до неконтрольованого надлишкового потоку повітря і створює небезпечний для здоров’я протяг. Відкривши вікна, Ви наповнюєте приміщення не свіжим повітрям, а повітрям з сумішшю з пилку рослин, тополиного пуху, вихлопних газів і пилу. При цьому збільшуються втрати тепла, що тягне за собою підвищення витрат на енергоносії.
У теж час рівень вуличного шуму, який проникає в приміщення, може бути просто катастрофічним. Це особливо відчутно мешканцям, чиї будинки розташовані біля жвавих міських доріг і місць масового відпочинку, поблизу перетину основних магістральних шляхів і пересадочних пунктів стратегічного призначення. Таким чином, ми не стільки провітрюємо приміщення, скільки допускаємо додатковий обсяг подразників і шкідливих речовин, не вирішуючи проблему видалення забрудненого повітря.
Є рішення!
Для усунення проблем, пов’язаних з небезпекою для здоров’я людей, вологий, зіпсоване повітря повинен регулярно виводитися назовні і замінюватися свіжим. Знову вступник повітря повинен постійно проникати в усі кімнати будинку або квартири, щоб забезпечити повне і ефективне провітрювання. Тому єдиним правильним і раціональним вирішенням даної проблеми залишається організація в приміщенні ефективної примусової припливно- витяжної системи вентиляції повітря.
Комфортний клімат у Вашому домі
Самим сучасним і практичним способом створення комфортного мікроклімату і необхідного повітрообміну у реконструйованих приміщеннях, нових, тільки заселених будинках або в житлових відремонтованих квартирах сьогодні є установка децентралізованих реверсивних проветривателей з регенерацією енергії ТвінФреш.
Економічні.
Децентралізовані провітрювачі ТвінФреш — повністю готові вентиляційні установки, що забезпечують подачу свіжого повітря в приміщення, його фільтрацію і видалення забрудненого повітря на вулицю. Вам немає необхідності купувати додаткове вентиляційне обладнання або його елементи для створення системи вентиляції. Установка пари проветривателей ТвінФреш — ефективна повноцінна система вентиляції Вашого приміщення!
енергозберігаючі
Безперечною перевагою проветривателей ТвінФреш є їх здатність забезпечувати повернення тепла і баланс вологості в приміщеннях завдяки застосуванню спеціального керамічного теплового акумулятора ( регенератора енергії ). В принципі регенерації енергії закладено використання тепла і вологості видаляється забрудненого повітря з приміщення для нагріву і зволоження припливного свіжого повітря. Враховуючи, що приміщення постійно втрачає тепло природною шляхом, застосування технології утилізації тепла найбільш актуально в цілях економії коштів на енергоносії.
високоефективні
Коефіцієнт повернення тепла проветривателей ТвінФреш дуже високий і досягає 91 %. При цьому одна установка забезпечує постійний повітрообмін і фільтрацію повітря, необхідного для приміщення площею до 50 м. Найбільш ефективним є парне використання провітрювачів ТвінФреш в одному приміщенні для створення максимально комфортного мікроклімату.
Основні втрати тепла в будинку:
Фундамент — до 15 %
Зовнішні стіни — до 15 %
Вікна, двері — до 17 %
Система вентиляції — до 50 %
Покрівля — до 10 %
Подача чистого підігрітого повітря при мінімальному рівні шуму і енергоспоживання — головні переваги проветривателей ТвінФреш
універсальні
Провітрювачі ТвінФреш актуальні в будь-який момент часу для будь-яких приміщень — в проектуванні системи вентиляції при будівництві нового об’єкта, застосування при реконструкції існуючих будівель і приміщень, при звичайному плановому ремонті або в готових приміщеннях, де установка пристроїв централізованої вентиляції економічно недоцільна. Для зручності користувачів виробляються різні моделі проветривателей залежно від застосування: ТвінФреш С з квадратним телескопічним каналом застосовується, як правило, для споруджуваних об’єктів, а ТвінФреш Р з круглим телескопічним каналом використовують у вже готових або реконструйованих будинках.
Прості та зручні.
Провітрювачі ТвінФреш компактні і не вимагають ніяких додаткових елементів або повітроводів, готові до використання і встановлюються прямим внутрістінного монтажем в зовнішню стіну будівель. Вам буде потрібно всього лише наскрізний отвір в стіні, яке всередині приміщення закривається декоративною вентиляційної гратами, відповідною для будь-якого дизайну інтер’єру. Із зовнішнього боку стіни встановлюється зовнішній ковпак, що виключає пряме попадання води і сторонніх предметів в вентилятор.
Ефективні, надійні і енергозберігаючі провітрювачі ТвінФреш двадцять чотири години на добу:
забезпечують приміщення чистим повітрям
відводять відпрацьоване повітря з приміщення
очищають повітря від пилу і комах
запобігають виникненню надмірної вологості і поява цвілі
захищають від вуличного шуму
повертають тепло і забезпечують баланс вологості в приміщенні.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 97 686 XX XX +380 97 686 5052
+380 97 686 XX XX +380 93 642 4742
Ідентифікатор: 6346
Теплоізоляція