Крупний європейський виробник BerlinerLuft (Німеччина) тепер на Українському ринку
Припливні установки, Вентиляція, BerlinerLuft

Крупний європейський виробник BerlinerLuft (Німеччина) тепер на Українському ринку

BerlinerLuft - є найбільшому Німецьким виробником вентиляційного обладнання має 11 заводів по всьому світу. Продукція BerlinerLuft - це в першу чергу, німецька якість і постійне технічне удосконалення та інновації, а так само компанія приділяє особливу увагу системам енергозбереження.
Структурні підрозділи групи компаній:
BerlinerLuft Group включає в себе керуючий холдинг (BerlinerLuft Technik GmbH) і 3 компанії разом з робітниками підрозділами (BerlinerLuft Komponeten Systemtechnik GmbH, BerlinerLuft Ventilatoren Geräte GmbH і BerlinerLuft Klimatechnik GmbH).
BerlinerLuft Klimatechnik GmbH з головним офісом у місті Бексбах (Німеччина) проектує і виробляє системи кондиціонування і вентиляції повітря для промислових і торгових об'єктів. Компанія пропонує широкий асортимент товарів, серед яких можна виділити гігієнічне виконання (CleanRoom), комбіновані системи охолодження, контроль та автоматизацію, а також енергозберігаючі системи рекуперації тепла, що відповідають найвищим стандартам.
BerlinerLuft Komponeten Systemtechnik GmbH має 5 відділень і є найбільшим структурним підрозділом групи. Асортимент продукції дуже різноманітний, починаючи від систем повітроводів (квадратних / круглих, гнутих / зварних), вентиляційних веж і труб, шумоглушителей і спеціальних звукоізоляційних систем і закінчуючи системами думоудаленія і пожежозахисту. Завдяки повністю автоматизованої сучасної технології виробництва BLKS виготовляє близько 1 мільйона м2 інсталяційних матеріалів для систем кондиціонування та вентиляції, що є найвищим показником серед німецьких виробників.
BerlinerLuft Ventilatoren Geräte GmbH проектує, розробляє і виробляє високоекономічні радіальні вентилятори. Потужні вентилятори для промислових об'єктів виготовляють відповідно до індивідуальних побажань замовника, враховуючи всі галузеві вимоги і норми.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 468 XX XX +380 67 468 6665
Ідентифікатор: 6341
Теплоізоляція