Поїздка партнерів ДП `Вайллант група Україна` до Німеччини
Фото: Vaillant

Поїздка партнерів ДП `Вайллант група Україна` до Німеччини

Останній тиждень вересня 2012 р. став яскравою подією для кращих партнерів ДП ​​`Вайллант група Україна` - була проведена групова поїздка до Німеччини на заводи Vaillant і на фестиваль Oktoberfest. Таким чином захід містив в собі як пізнавальну складову, так і складову розважальну. Семиденна подорож по Західній Європі - Польща, Німеччина, Чехія - дала можливість в повній мірі відчути дух старої Європи.
 
Візити на заводи в м. Гельзенкірхен і у м. Ремшайд дозволили на власні очі побачити процес виробництва сонячних колекторів, конденсаційних котлів, класичних газових котлів та їх складових. Сучасні методи виробництва і німецький підхід до роботи в черговий раз продемонстрували найвищу якість виробленої продукції, а принцип `One piece flow` - один конкретний фахівець повністю збирає котел і відповідає за нього - дозволяють бути впевненим у стабільності цієї якості.

Розважальна частина також була максимально насиченою. Головною родзинкою заходу, звичайно, було відвідування всесвітньо відомого фестивалю Oktoberfest. Однак не менш цікавими і захоплюючими виявилися і екскурсії по старій Празі і Кракову.

ДП `Вайллант група Україна` дякує всім брали участь у цій поїздці, ми розраховуємо на нашу подальшу плідну співпрацю, і впевнені що статус кращих партнерів дозволить нам зустрітися на подібному заході в наступному році.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 220 XX XX +380 44 220 0830
+380 44 220 XX XX +380 44 220 0835
Ідентифікатор: 5516
Теплоізоляція