Новинка в Україні: короб конвектора FanCOil зроблений зі склопластику!
Тепер на ринку опалення НОВИНКА!!! Короб конвектора зі склопластику!!!

Новинка в Україні: короб конвектора FanCOil зроблений зі склопластику!

Область застосування
Новинка в Україні! Короб конвектора виготовлені зі склопластику!
Може використовуватися для опалення сухих приміщень з температурою від +5 ° с до +40 ° с., З невисокою потребою в обігріві. Ідеально підходить для установки в разі застосування суцільного скління для банків, бізнес-центрів, автосалонів, офісів, спортивних комплексів, готелів, котеджів, зимових садів, заміських будинків, вітрин магазинів і кафе, виставкових залів, де за фізичним або естетичним нормам установка традиційних радіаторів неможлива через низький підвіконної простору або повного його відсутності. Може працювати як автономно, так і комбінуватися з іншими опалювальними приладами.
Основні переваги склопластику над нержавіючої сталлю:
1. Не схильний до корозії.
2. Не тьмяніє, стійкий до подряпин.
3. Не деформується.
4. Більш стійкий до агресивних середовищ.
5. Гарантія на виріб - від 50 років і більше!

Склопластик (фіберглас композит, стеклокомпозіт) багато років використовувався в оборонній промисловості, літакобудуванні, кораблебудуванні і інших областях, де до матеріалу пред`являлися підвищені вимоги по міцності, теплозбереження, стійкості до агресивних середовищ, збереженню властивостей при різких коливаннях температур, довговічність, екологічність, словом, всі вимоги, які ми пред`являємо до сучасних матеріалів.
Що таке склопластик
Склопластик - склонаповнені матеріал (70% скловолокна) на основі поліефірних смол, володіє міцністю і довговічністю металу, біологічною стійкістю полімеру (не гниє, не змінює колір, не стає крихким). Міцність в 9 разів вище, ніж у ПВХ і в 2-4 рази вище, ніж в алюмінію. Термічне розширення і стиснення скла, тому немає деформацій.
Властивості склопластику:
Склопластик має багатьма дуже цінними властивостями, що дають йому право називатися одним з матеріалів майбутнього.
1. Мала вага. Питома вага склопластиків коливається від 0,4 до 1,8 і в середньому становить 1,1 г/см3. При цьому, питома вага металів значно вище, наприклад, сталі - 7,8, а міді - 8,9 г/см3, дюралюмінію -2,8 г/см3. Таким чином, питома вага склопластику в середньому в п`ять-шість разів менше, ніж у чорних та кольорових металів, і в два рази менше, ніж у дюралюмінію.
2. Діелектричні властивості. Склопластик є прекрасними електроізоляційними матеріалом при використанні як змінного, так і постійного струму.
3. Висока корозійна стійкість. Склопластик абсолютно не піддаються електрохімічної корозії. Склопластик має стійкість до різних агресивних середовищ, в тому числі і до впливу концентрованих кислот і лугів. Для склопластику характерне поєднання високих атмосферо-, водо-та химстойкості.
4. Гарний зовнішній вигляд. Склопластик при виготовленні добре забарвлюється в будь-який колір і може зберігати його необмежено довго.
5. Високі механічні властивості. При своєму невеликому питомій вазі склопластик володіє високими фізико-механічними характеристиками, а за своїми міцнісними властивостями перевершує деякі сплави кольорових металів і сталі.
6. Теплоізоляційні властивості. Склопластик відноситься до матеріалів з низькою теплопровідністю.

Склопластик є одним з небагатьох матеріалів, що поєднують високу міцність, невелику щільність, добрі діелектричні властивості, високу атмосферо-, водо-та хімстійкість і прийнятну ціну!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5433
Aquatherm Kyiv 2024