RINNOVA SOLAR TANK - конденсаційний котел з інегрірованной системою сонячних колекторів

Лінійка конденсаційних котлів ТМ BIASI, реалізованих ІП `БІАЗІ УКРАЇНИ`, в 2012р. поповнилася новими моделями конденсаційних котлів RINNOVA SOLAR TANK. Дані моделі відносяться до підлогових конденсаційним котлів з вбудованим бойлером 170 літрів і інтегрованою системою сонячних колекторів. RINNOVA SOLAR TANK - пристрої нового покоління, які призначені для опалення і ГВП з максимальною тепловою потужністю 25 кВт для моделі RINNOVA SOLAR TANK 25S і 35 кВт для моделі RINNOVA SOLAR TANK 35S. В конструкції котлів використовується газовий пальник попереднього змішування і алюмінієвий конденсаційний теплообмінник. Автоматика забезпечує включення котла тільки тоді, коли теплова енергія від сонячних колекторів не в змозі підняти температуру води в бойлері до заданого значення. Велика поверхня теплообміну, логіка нагріву і оптимальні робочі значення температури забезпечують дуже високу ефективність і низький рівень викидів. Котел RINNOVA SOLAR TANK є ідеальним рішенням для створення нових систем опалення, він модулює свою потужність в діапазоні від 25 до 100%, мінімальна потужність становить 6,4 кВт (для моделі 25S) і 7,4 кВт (для моделі 35S). Такий низький поріг модуляції котла дозволяє використовувати його для роботи в сучасних, мало інерційних системах опалення.
    Виробництво ГВП відбувається досить швидко через пластинчастий внутрішній теплообмінник в котлі з використанням гарячої води, попередньо нагрітій сонячною радіацією або котельним контуром. Кінцеву температуру побутової води користувач вибирає за допомогою ручного термостатичного клапана. Крім того, котел має функцію попереднього нагріву води у вторинному теплообміннику для швидкого старту ГВП, що забезпечує користувачу додатковий комфорт.
Протока ГВП з температурою сонячного накопичення 65 ° С при Δt = 30 ° С становить 24 л / хв.
   Рідкокристалічний дисплей дозволяє контролювати всі основні параметри системи, а кнопкова панель спрощує управління котлом, робить для користувача більш доступною процедуру програмування.
Панель управління забезпечує:
• можливість установки температури ГВП та опалення;
• індикацію поточних значень температури опалення та ГВП
• індикацію тиску теплоносія в системі опалення;
• символьну індикацію наповнення системи;
• символьну індикацію глибини модуляції потужності котла;
• індикацію значення температури зовнішнього середовища (при підключенні датчика зовнішньої температури);
• індикацію відносного відсотка використання сонячної енергії;
• користування інформаційним меню;
• меню установки робочих параметрів;
• індикацію (нагадування) щорічного обслуговування;
• діагностику помилок.
Автоматика системи дозволяє управляти трьома зонами нагрівання: одній прямій (високотемпературної) і двома зі змішувальними клапанами (низькотемпературними).
Гідравлічна частина складається з гідравлічного роздільника, циркуляційних насосів для кожної зони, які мають знижене енергоспоживання, а для зон з низькою температурою встановлені змішувальні клапана з електромеханічними приводами. Кожна низькотемпературна зона оснащена відповідними датчиками температури і запобіжними термостатами.
 Всі зазначені елементи Гідрогруп, а також компоненти контура сонячних колекторів (за винятком безпосередньо самих колекторів BIASISOL 25 CF HE) попередньо змонтовані всередині корпусу і конструктивно з`єднані. Цим досягнута висока ступінь надійності і компактності всієї установки.


Управління контуром сонячних колекторів здійснюється з панелі контролера, який вбудований всередині установки. За попередньо встановленим алгоритмом роботи контролер стежить за тривалістю роботи насоса сонячних колекторів, аналізуючи значення параметрів датчиків бойлера і датчика сонячного контуру.

Котел має можливість підключення різних додаткових пристроїв - кімнатних термостатів, датчика зовнішньої температури, дистанційного управління.
Котли розроблені фахівцями компанії BIASI (виробником опалювального обладнання зі світовим ім`ям), їх складання здійснюється тільки на власних виробничих площах.
 
До достоїнств новинки можна віднести:
• високу ефективність ККД (60/80 ° С) - 97,8%; ККД (30/50 ° С) - 102,2%; ККД при мін. потужності - 106% (відповідно до стандарту 92/42 СЕЕ);
• інтегроване управління системою котел - сонячний колектор;
• ідеальний котел для нових систем опалення (діапазон модуляції потужності від 24 до 100%);
• можливість реалізації трьох контурної системи опалення;
• заводський монтаж компонентів контура сонячних колекторів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 405 XX XX +380 44 405 9200
+380 44 405 XX XX +380 67 503 5615
+380 44 405 XX XX +380 44 405 9200
Ідентифікатор: 5379
Теплоізоляція