Новий гідрозатвор Primus без запаху

Новий гідрозатвор Primus без запаху

Ні для кого не секрет, що з каналізації може неприємно пахнути. І рятують нас від каналізаційних міазмів дуже прості, але дуже корисні пристрої - гідрозатвори, принцип роботи яких простий до геніальності.
Гідрозатвор - водяна пробка в трубі. Це вигин труби, або перепад двох труб по висоті, влаштований таким чином, щоб в трубі завжди (навіть коли нею не користуються) залишалося деяку кількість води, повністю перекриває трубу за діаметром. Щоб уникнути неприємностей, необхідно захистити всі сливи сантехнічних приладів гідрозатворами. Насправді `сифон` - це побутова назва гідрозатвори.
ЩО ТАКЕ ЗАПОХО-замикаючий пристрій `PRIMUS` ВИРОБНИЦТВА КОМПАНІЇ `HL`?

`Primus` це новий вид гідрозатвори (сифона для трапів), який пропонує `Черноморська Інженерна Компанія`. Він не пропускає запахи з каналізації навіть при пересиханні, тобто коли вода повністю випаровується. Таким чином, одвічна проблема -
неприємний запах з каналізації в житлових приміщеннях, назавжди залишиться в минулому. Сифон для трапів - `Primus` складається з двох частин: корпус сифона з прийомним патрубком по центру, який нерухомо закріплюється в трапі, і верхнього елемента, який є поплавком з ідеально плоскою внутрішньою поверхнею.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5356
Aquatherm Kyiv 2024