Кондиціонер Samsung Airise WindFree Mass AR09BXHCNWKNUA

26 999 грн замовити
.
+380 50 426 XX XX +380 50 426 3272
Київ
Продавець: КЛІМАТ-МАЙСТЕР
Кондиціонер Samsung Airise WindFree Mass AR09BXHCNWKNUA
Кондиціонери Samsung Airise WindFree Mass виробництва Таїланд!
Безкоштовна доставка!

AR09BXHCNWKNUA – 26999 грн.
AR12BXHCNWKNUA – 28499 грн.
AR18BXHCNWKNUA – 38499 грн.
AR24BXHCNWKNUA – 40999 грн.

Переваги та технології кондиціонерів Samsung Airise WindFree Mass!

Технологія Wind-Free™:
Комфортна прохолода з режимом охолодженням Wind-Free. Він м’яко і непомітно розсіює повітря через 23 000 мікроотворів, тому у вас не виникає неприємного відчуття холодного протягу. Його вдосконалений повітряний потік також охолоджує більш широку площу більш рівномірно. Режим використовує на 77% менше енергії, ніж Fast Cooling.
Режим Fast Cooling - Через великі жалюзі повітря охолоджується швидше і краще.
Режим WindFree™ - Відсутність протягів та економія енергії до 77%.

Інтелектуальне охолодження:
Випробуйте можливості автоматичного охолодження. Цей режим аналізує зовнішні умови і налаштування користувача. На основі бажаної температури, він автоматично підбирає оптимальний режим для того, щоб досягти найкращої відповідності.

Технологія Digital Inverter Boost:
Заощаджуйте гроші кожен день за допомогою високоефективної енергоощадної технології Digital Inverter Boost. Вона дозволяє підтримувати бажану температуру з меншою кількістю увімкнень і вимкнень компресора. А завдяки неодимовим магнітам і двотрубному глушнику, кондиціонер працює ефективно, тихо і служить набагато довше. При цьому споживання енергії знижується до 73%.

Режим комфортного сну з WindFree™:
Режим «Комфортний сон» з технологією WindFree™ забезпечує оптимальні умови для комфортного сну. Удосконалена конструкція повітряних заслінок створює рівномірний повітряний потік, а контроль температури в режимі WindFree™ допомагає швидше заснути і прокинутися свіжим і сповненим сил.

Віддалене керування через додаток SmartThings:
Контролюйте температуру в своєму домі в будь-який час і з будь-якого місця. За допомогою додатка SmartThings ви можете дистанційно керувати кондиціонером і стежити за його станом всього одним дотиком. Або просто скажіть системі штучного інтелекту, що ви хочете, і вона це зробить. Вона навіть пропонує найкращі налаштування.

Автоочищення (3-ступеневе):
Підтримуйте внутрішню частину вашого кондиціонера гігієнічно чистою, нічого при цьому не роблячи! При вимкненні кондиціонера, функція самоочищення підтримує роботу вентилятора до тих пір (у три етапи), поки волога не буде видалена з теплообмінника кондиціонера. У результаті видалення вологи протягом 10-30 хвилин кондиціонер залишається чистим і сухим, і в ньому не утворюються бактерії та пліснява.

Менше шуму:
Кондиціонер виконує свою роботу дуже тихо, щоб не відволікати вас. Компресор, навіть працюючи на повній потужності, не генерує зайвий шум за рахунок наявності подвійного глушника. Він знижує шум потоку холодоагента під час роботи на високій швидкості і зводить до мінімуму навколишній шум під час роботи на низькій швидкості.

Технологія DuraFin™:
Підвищена продуктивність та ефективність теплообмінника завдяки технології DuraFin. Теплообмінник виконаний з більш щільного матеріалу і має товщу конструкцію. Його покращене покриття також має велику корозійну стійкість. Таким чином, він проходить прискорений тест на оцтову кислоту в морській воді (SWAAT) на предмет корозії протягом 100 днів.

Антикорозійне покриття для тривалої роботи:
Підтримуйте у себе вдома комфортну прохолоду значно довше. Ocean Fin виготовлений з корозійно-стійкого матеріалу для захисту конденсатора від іржі, що допомагає підтримувати оптимальну продуктивність теплообмінника. Його відмінна корозійна стійкість була підтверджена за допомогою випробування в сольовому тумані (SST) протягом 480 годин.

Технологія Triple Protector Plus:
Насолоджуйтеся тривалою роботою кондиціонера навіть у складних умовах. Технологія Triple Protector Plus запобігає пошкодженню від стрибків напруги і коливань електричного струму без окремого стабілізатора напруги. Його антикорозійне покриття також захищає конденсатор і шафу в суворих умовах.

Екологічно безпечний холодоагент R32.

Режим ECO:
Заощаджуйте енергію та гроші з режимом ECO. У режимі ECO використовується менша потужність компресора порівняно зі звичайним режимом, що дає змогу зменшити споживання енергії. Це дозволяє більш ефективно охолоджувати приміщення, коли на вулиці не дуже спекотно, або просто заощаджувати енергію та гроші в будь-який час, тому вам не потрібно турбуватися про рахунки за електроенергію.

Широкий повітряний потік з 4-стороннім автоматичним поворотом:
Контролюйте напрямок потоку повітря вгору/вниз, вліво/вправо за допомогою пульта дистанційного керування. Направляйте потік в потрібне місце.

Робочий діапазон температур, ºС: -22..+46.
Термін гарантії від виробника – 3 роки.

Доставка:
Безкоштовна доставка по всій Україні на відділення Нової Пошти у місті Покупця!

Оплата:
1) Безготівкова оплата на картку Продавця.
2) Безготівковий розрахунок з ПДВ.

З усіх питань телефонуйте за телефонами нижче в контактах.
Технічні характеристики
Артикул98643
БрендSAMSUNG
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 22.04.2024
Додано: 10.07.2019
Ідентифікатор: 98643
Відгуки
Теплоізоляція