Труби мідні

Немає в наявності
Труби мідні
Компанія Укрпромтехнологія поставляє зі складу та під замовлення мідні труби різної товщини і діаметра. Труба або трубка мідна виготовляється з міді марок М1 та М2. Форми поставки - безпосередньо мідні труби (трубки) і бухти.
Мідь вирізняється тривалим терміном експлуатації - до ста п'ятдесяти років. Мідні труби пластичні, не схильні до корозії, можуть використовуватися при різних температурних режимах.
Мідні труби виготовляють холоднокатаним або гарячекатаним способом. Вони відрізняються твердістю, довжиною, діаметром перетину і товщиною стінки. Відповідно, труба мідна ціна, якої буде залежати від усіх перерахованих вище показників, повинна обиратися відповідно до умов експлуатації.
У компанії ТОВ НВП Укрпромтехнологія, ви зможете придбати мідні труби М1 і М2 діаметром від 4 до 110 мм, товщина стінки від 0,5 до 30 мм.
Основна сфера використання таких труб - кондиціонери, трубопроводи, транспортування природного газу і рідкого палива, різні види обігрівачів. Мідні труби використовуються для систем гарячої та холодної води, а так само для питної води. Мідна труба навіть може стати елементом дизайну, завдяки своєму оригінальному зовнішньому вигляду.
Технічні характеристики
Артикул89794
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 13.11.2019
Додано: 06.03.2017
Ідентифікатор: 89794

Інші пропозиції товарів і послуг

Працюємо під час ВС
Монтаж Кондиціонерів
500 грн
Aquatherm Kyiv 2024