Закласти труби під кондиціонер Вишневе Петровське Боярка Білогородка Борщагівка Ірпінь, Вишгород Хотянівка Горенка

Немає в наявності
Продавець: Клуб Ніка
Закласти труби під кондиціонер Вишневе Петровське Боярка Білогородка Борщагівка Ірпінь, Вишгород Хотянівка Горенка
Якщо у Вашій квартирі йде ремонт, монтаж кондиціонера в 2 етапи дозволить Вам встановити систему кондиціонування без протягування магістралі в пластикових коробах, які виглядають досить непривабливо. Замість цього, магістраль укладається у штраби.

Як відбувається монтаж кондиціонера в 2 етапи?

1. До Вас приїжджає замірник, і обговорює всі нюанси встановлення системи кондиціонування. Зокрема, місця, де будуть встановлені внутрішній і зовнішні блоки, як будуть проходити траси і де буде виводитися дренаж від внутрішнього блоку.
2. На основі отриманих даних від замірника, менеджер компанії підбирає кілька найбільш підходящих варіантів обладнання, а також складає кошторис витрат.
3. Компанія готує договір, і якщо Ви згодні з усіма умовами і кінцевою ціною, то укладається договір на поставку обладнання та його монтаж.
4. Починається перший етап монтажу кондиціонера. Він включає в себе закладку всіх необхідних комунікацій. Якщо не потрібні висотні роботи, монтаж зовнішнього блоку відбувається вже на першому етапі.
5. Другий етап монтажу починається після того, як в приміщенні буде зроблена чистова обробка. У нього входить установка внутрішнього і зовнішнього блоків і налагодження обладнання.

При виборі цього методу встановлення кондиціонерів, слід звернути увагу, що найменші помилки при монтажі, після завершення ремонту буде дуже складно усувати. Довірте монтаж кондиціонера в 2 етапи нашим кваліфікованим фахівцям, і Ви отримаєте гарантію якості виконаних робіт.

Монтаж КОНДИЦІОНЕРА В ДВА ЕТАПИ.
«Монтаж кондиціонера в два етапи» - найбільш розповсюджений і популярний спосіб установки кондиціонера в приміщеннях, що знаходяться на стадії ремонту (або будівництва по зведенню будинку).

Спосіб установки кондиціонера в два етапи дуже популярний, оскільки дозволяє звільнити простір приміщення від зайвих проводів на стіні, зберігаючи необхідний власнику дизайн інтер'єру.
Технічні характеристики
Артикул87824
Артикул компанії3
БрендCooper&Hunter
Вага1000 кг
Вага нетто1200 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по регіону
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 20.01.2019
Додано: 13.02.2017
Ідентифікатор: 87824
Теплоізоляція